V.v. Gorecht zoekt enthousiaste jeugdtrainers voor alle leeftijdscategorieën. Ook zijn wij op zoek naar een trainer/trainster voor het G-voetbal.

Jeugdtrainers

Onze jeugdafdeling groeit en dat is een prachtige ontwikkeling! Dankzij goede begeleiding, uitdagende trainingen en een prettige en veilige omgeving, weten steeds meer jeugdvoetballers de weg naar onze vereniging te vinden.

Daarom zijn wij op zoek naar jou als nieuwe jeugdtrainer!

Wat bieden wij:
Een enthousiaste spelers- en trainersgroep
• Begeleiding en ondersteuning tijdens de trainingen (Gorecht is een erkende vereniging om je stage te mogen lopen)
• Doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden voor het volgen van verdere scholing
• Een passende vergoeding.

- Ben je 14 jaar of ouder? Dan hebben we plaats voor je bij de jeugdteams tot en met JO11
- Ben je 16 jaar of ouder? Dan hebben we plaats voor je bij de jeugdteams tot en met JO13
- Ben je 18 jaar of ouder? Dan bekijken we de mogelijkheden bij de jeugdteams tot en met JO19

Vind je voetballen leuk en lijkt het je interessant om het voetballen eens van een andere (trainers)kant te ervaren? Dan gaan we graag met je in gesprek! We kunnen dan samen kijken of het trainersvak iets is dat bij je past.
Voor meer info of een vrijblijvend gesprek kan je contact opnemen met
- JO15 tot en met JO19: Martin de Veen (06-11620716) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

Met vriendelijke groet,

Nieke Jonker (secretaris JC)
JantenCaat

Trainer/trainster G-voetbal

Wij zoeken een trainer/trainster met het volgende profiel

• De trainer heeft aantoonbaar affiniteit met de spelers die de mogelijkheid hebben verkregen om te spelen in het G team
• De trainer moet beschikken over het vermogen om zich te kunnen inleven in de uniciteit van het G-voetbal
• De trainer moet in staat zijn om haar/ zijn prestatiedrang , als die er al is naar de achterstand te schuiven wanneer daar de noodzaak toe is.
• De trainer moet een ruime mate van geduld beschikken . De gemiddelde G-voetballer heeft vanwege zijn specifieke vaardigheden langer de tijd of meer stappen nodig.
• De trainer moet aantoonbaar beschikken over een grote mate van invoelend vermogen en éénduidig arsenaal aan communicatieve vaardigheden. Een trainer moet bijvoorbeeld in staat zijn adequaat en duidelijk een boodschap over te brengen aan de spelers.

De training is op de dindagavond van 19.30u tot 20.30u.
Aanwezigheid zaterdags bij de wedstrijd is geen vereiste, maar is zeker mogelijk.

Uw sollicitatie kunt u sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u dit adres gebruiken voor eventuele vragen.

Met vriendelijke groet namens de TC,

Dick Jager
dickjager