Met Van SimmereN Schroot als nieuwe sponsor, wordt een oud ijzer inzamelingsactie gehouden. Wij hopen hier samen voor de club extra inkomsten uit te halen die we zeer goed kunnen gebruiken in deze moeilijke tijden. Met bijna 1000 leden en vele sponsoren, samen moet dit gaan lukken!

Hierbij roepen wij alle leden, sponsoren en voetbalvrienden van vv Gorecht op om te helpen.

Datum: Op 9 & 10 april
Waar: Parkeerplaats vv Gorecht (breng al uw ijzer en metaal naar de containers op onze parkeerplaats, er zijn leden aanwezig om u te helpen bij het in en uit laden)
Tijd: De containers zijn open tussen 9.00 - en 16.00 uur
Bestemming: De opbrengsten die we uit het ijzer ontvangen willen we graag gebruiken voor extra doelen en het opfrissen van de kantine

Dit mag u allemaal inleveren:
Oude pijpen (sanitair), radiatoren, accu’s, beschadigde kantoormeubelen van ijzer, brommers, Cv-ketels,
CV-radiatoren, archiefkasten, fietsen, frames van bureaus, gasfornuizen, gaskachel, hekwerken, ijzerafval, ijzeren
aanrechtbladen, ijzeren bed spiralen, luxaflex, inbouwf ornuizen, inbouwovens invaliden-scooter, kachels, kantoorstoelen, magazijn-stellingen, magnetrons, oude ladekasten, oude pannen, Rolluiken, serverkasten, stalen, bureaus, metalen stoelen, metalen tafels, wasdrogers, wasmachines, computers, printer, laptops, elektrische apparaten (zonder batterijen). En uiteraard alle non ferro metalen als; rvs, koper, aluminium, zink etc.

Wat mag niet:
Koelkasten, lekkende accu’s, auto’s, asbesthoudende apparaten, metaal met klein chemisch afval, tv monitoren.

Samen maken we een succes van deze inzameling!!

Met vriendelijke groet namens het bestuur en de bussinesclub,

Jurgen Hazewinkel
JurgenHazewinkel2