In de komende meivakantie, op 3 en 4 mei, organiseert de vv Gorecht weer de Jeugdvoetbaldagen! Deze dagen zijn voor onze jeugdleden in de leeftijdsgroepen van 7 jaar tot en met 12 jaar: JO7 t/m JO12 en MO11 en MO13 (1e jaars).

Wie mogen er meedoen: Alle jongens en meisjes vanaf 7 jaar t/m 12 jaar (dit jaar zijn er, in verband met COVID-19, alleen leden van Gorecht welkom)
Datum: maandag 3 mei en dinsdag 4 mei 2021
Tijd: 10.00 t/m 15.00 uur
Plaats: de velden van v.v. Gorecht op sportpark De Koepel, aan de Scharlakenlaan
Kosten: € 45,- (wanneer de hoogte van de deelnemersbijdrage een probleem is om deel te nemen, kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg met het bestuur kijken we of we dan een passende oplossing kunnen vinden)
Wat zit hier bij inbegrepen: twee dagen ’s ochtends en ’s middags training en begeleiding, elke dag een lunch en een voetbalshirt

Opgeven kan via deze knop:
jvd button

Na de inschrijving ontvang je een mail met nadere informatie en een factuur om de deelnamekosten over te maken. Wil je weten wie zich al ingeschreven heeft? Klik hier voor de lijst inschrijvingen.

Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding, er is een maximum aantal deelnemers!

Overige informatie
Een aantal dagen voor de start van de voetbaldagen ontvangen alle deelnemers een mail met nadere informatie.
Meld je aan en kom gezellig mee doen. Wij kijken er naar uit om samen met jullie weer twee sportieve en gezellige voetbaldagen te beleven! Vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Jongens en meiden die te oud zijn om mee te doen (JO15/ MO15-leeftijd en ouder) en die het leuk vinden om te helpen, kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met sportieve groeten namens de organisatie van de jeugdvoetbaldagen,

Frederiek Brongers en Janet Boonstra