De collecte voor het Fonds Gehandicaptensport is elk jaar in april. Dit jaar collecteren wij als vv Gorecht uitsluitend digitaal. Nu kunnen we hier al aan mee doen (het kan zelfs het hele jaar door), dus ga naar de speciale Gorechtpagina om een donatie te doen en deel dit bericht ook met anderen.

- G-team Gorecht voorafgaande aan de start van een "ouderwetse" collecte.

De opbrengst is bestemd voor het uitbreiden en ondersteunen van de gehandicaptensport in Nederland. Fonds Gehandicaptensport krijgt geen overheidssteun en is dan ook volledig afhankelijk van giften uit de samenleving. Wij collecteren omdat een groot aantal mensen zonder ondersteuning en/of aanpassing niet kunnen sporten. 50% van de opbrengst die wij tijdens deze collecte ophalen is voor Gorecht!! Dit wordt onder andere gebruikt voor het huren van een busje om ons G-team naar de wedstrijden te vervoeren.

Klik hier, voor de link waarmee u kunt doneren en/of het verloop van de actie kan volgen. Ook kunt u direct doneren door de onderstaande QR-code te scannen:

210223 QR codeFondsGehandicaptensport
- QR-code gift Fonds Gehandicaptensport G-team Gorecht

Stuur de link op de pagina ook door via e-mail, Whatsapp, etc. hoe meer mensen deze oproep zien, hoe meer er gedoneerd kan worden. Ondanks het gemis van de jaarlijkse collecte, hopen wij dat deze digitale collecte een succes wordt.

Met hartelijke groet, mede namens het Gorecht G-team,

AstridvdSteeg
Astrid van der Steeg, Coördinator G-team
050-5346982 (ma-di-vr)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop