Vanaf 5 maart start de Piet Fransen-techniekschool weer bij Gorecht met 11 trainingen. Het accent bij deze techniekschool ligt op uitdaging en plezier in de trainingen, maar vooral ook op het verbeteren van coördinatie, pass-, trap- en (basis)techniek.

We proberen op te leiden tot technisch vaardige spelers, die in staat zijn een tegenstander te passeren en met beide benen kunnen passen en trappen. Als gevolg hiervan zullen de jongens/meisjes zich kunnen onderscheiden bij hun club, van medespelers en tegenstanders!!

De trainingen vinden plaats op het mooie sportpark van de vv Gorecht, er wordt getraind olv enthousiaste en gediplomeerde trainers, die hun sporen verdiend hebben in het (jeugd)trainersvak.

Voor wie: Iedereen van 6 t/m 13 jaar
Wanneer: 5-3, 12-3, 19-3, 26-3, 2-4, 9-4, 16-4, 23-4, 14-5, 21-5, 28-5 (vrijdagmiddagen)
Tijd: 15.45-17.00 uur
Kosten (incl tenue): € 145,-
Opgave: Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin naam/leeftijd. Ook voor meer informatie kun je naar hem mailen, of bel met (06) 53655089.

210114 Voetbalschoolvoorjaar2021

Kijk op: https://sportmaat.nl/ledenshop/piet-fransen-techniekschool.html voor de kledinglijn van de Piet Fransen-techniekschool en aanvullende materialen.

Met vriendelijke groet,

Gert Jan van Dijken (trainer)