We leven in bijzondere tijden. Op ons sportpark is het soms ijzingwekkend stil door alle coronamaatregelen. Gelukkig gaat een deel van de trainingen wel door en is het mogelijk om onderling partijtjes te spelen.

Bijkomend nadeel is wel dat onze inkomsten voor een groot deel wegvallen, maar onze uitgaven voor trainers, vaste lasten etc. wel gewoon doorlopen. We hopen dat we begin volgend jaar toch echt weer een doorstart kunnen maken met voetbal voor iedereen. We missen allemaal de gezelligheid rondom de velden en in de kantine en ook misten we ook onze jaarlijkse koekverkoop met Pasen, maar daar hebben we wat op gevonden: We bieden namelijk iedereen de mogelijkheid online deel te nemen aan onze Kerst KoekActie, we verkopen de lekkerste koeken van oa Haafs, kijk maar eens op https://vvgorecht.nl/koekactie. Laat iedereen weten dat ze te koop zijn, dus graag delen via social media! Zo maken we er toch een echte clubactie van.

Een andere manier om toch iets ludieks te doen voor de club: geef een rondje! Waar je anders in de kantine een rondje zou weggeven, kun je dat nu digitaal doen. Vooral op zaterdag zien we de teller daar stijgen. We zeiden het al; we missen de kantine! Kijk op https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=vvgorecht en geef een rondje, alle beetjes helpen!

In deze periode hebben wij ook groot én goed nieuws! Het is het Bestuur en de Businessclub gelukt om twee hoofdsponsors voor langere tijd te verbinden aan de club.

123inkt hoofdsponsor jeugd 123Inkt jeugdtenu nieuw dd201117

Na een prima samenwerking van 3 jaar met 123 Inkt zijn wij tot overeenstemming gekomen tot een verlenging van nog 3 jaar voor onze gehele jeugdafdeling. Dit zal ingaan op 1 Juli 2021.

Ook zijn er gesprekken geweest met onze hoofdsponsor van de 1e en 2e selectie, 100% voetbal. Inmiddels is de naam veranderd in Voetbalshop.nl, het contract is opengebroken en verlengd met 4 jaar met ingang van het huidige seizoen.

Sportmaat Webshop voetbalshop groningen banner knip 201115 Voetbalshop.nl Nieuw

Wij zijn als club ontzettend trotst dat wij met deze bedrijfsnamen op de borst mogen/kunnen spelen.

We willen iedereen bedanken die ons trouw blijft steunen als vrijwilliger, trainer, sponsor en speler. We weten dat het niet makkelijk is dat je je favoriete sport niet of nauwelijks kunt beoefenen, of dat we elkaar nu weinig tot niet kunnen ontmoeten in ons clubhuis.
Wij hopen net als jullie dat er snel verandering zal komen in deze situatie. We houden het nauwlettend in de gaten en zodra wij iets weten, horen jullie het als eerste !

Met vriendelijke groet, namens het bestuur

Mariska Sloot (voorzitter)
MariskaSloot