De jeugdafdeling van v.v. Gorecht zoekt voor het seizoen 2020/2021 enthousiaste jeugdtrainers.

Onze jeugdafdeling groeit en dat is een prachtige ontwikkeling! Dankzij goede begeleiding, uitdagende trainingen en een prettige en veilige omgeving, weten steeds meer jeugdvoetballers de weg naar onze vereniging te vinden. Daarom zijn wij op zoek naar jou als nieuwe jeugdtrainer!

Wat bieden wij:

• Een enthousiaste spelers,- en trainersgroep
  • Begeleiding en ondersteuning tijdens de trainingen ( v.v. Gorecht is een erkende vereniging om je stage eventueel te mogen doorlopen)
  • Doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden voor het volgen van verdere scholing
  • Een passende vergoeding.

Ben je 14 jaar of ouder? Dan hebben we plaats voor je bij de jeugdteams tot en met JO 11

Ben je 16 jaar of ouder? Dan hebben we plaats voor je bij de jeugdteams tot en met JO 13

Ben je 18 jaar of ouder? Dan bekijken we de mogelijkheden bij de jeugdteams tot en met JO 15

Vind je voetballen leuk en lijkt het je interessant om het voetballen eens van een andere (trainers) kant te ervaren? Dan gaan we graag met je in gesprek! We kunnen dan samen kijken of het trainersvak iets is dat bij je past.

Voor meer info of een vrijblijvend gesprek kan je contact opnemen met: Jan ten Caat (06-20019868) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Jan ten Caat