Vanaf begin 2019 was Erik Koning enthousiast aan de slag gegaan als secretaris van het bestuur van v.v. Gorecht. In een periode dat hij zich intensief oriƫnteerde op een nieuwe baan, maakte hij kennis met het bestuurswerk als secretaris.

Het bleek voor Erik geen goede match, dus heeft hij besloten de eerlijke keuze te maken om de functie terug te geven. Erik bedankt voor je energie en frisse wind en wij wensen je succes met je nieuwe baan en zien je weer langs de lijn.
Dat betekent dus dat we als bestuur op zoek moeten naar:

een nieuwe kandidaat om de functie van secretaris op te pakken.

Lijkt het je iets om een bijdrage te leveren aan het bestuurswerk van deze mooie club schroom dan niet om een bestuurslid te bevragen en/of rechtstreeks contact op te nemen met de penningmeester of de voorzitter. Voor meer informatie over deze functie, klik HIER.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van v.v. Gorecht,

Bauke van Stempvoort (voorzitter.)
BaukeVanStempvoort