Vv Gorecht gaat in 2020 opnieuw collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport. We collecteren omdat een groot aantal mensen zonder ondersteuning en/of aanpassing niet kunnen sporten. Het Fonds gehandicaptensport helpt verenigingen hierbij.

Van een gedeelte van de opbrengst, die wij tijdens deze collecte ophalen, mogen wij een gedeelte houden en hiervan wordt een bus gehuurd om de spelers van ons G-team naar de uitwedstrijden te brengen. Onze G-spelers hebben geen rijbewijs. De collecte is dit jaar van 30 maart t/m 4 april.

G-team vraagt aan jullie of jullie ons willen ondersteunen door in je eigen straat, in Haren (en in overleg buiten Haren) te gaan collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport. Het zou mooi zijn als jullie aantal straten voor je rekening kunnen nemen zodat we een groot gebied van Haren kunnen bestrijken.

Jullie kunnen zelf aangeven in welke straten je de collecte wil gaan lopen. Mochten er meerdere personen in dezelfde straat willen collecteren dan nemen we contact met je op voor een alternatief.
In deze straten wordt al gecollecteerd: Avemourscampe, Beatrixlaan, Berkenlaan, Bilderdijklaan, Bollandweg, Bongerd, Clematisweg, Da Costalaan, De Ree, Eenkoorn, Eertouw, Emmalaan, Escampe, Esstukken, Fazantenlaan, Grootslaan, Hemsterhuislaan, Heymanshof, Hildebrandlaan, Kamperfoelieweg, Keesomweg, Kooisingel, Middelhorsterweg, Molenkampsteeg, Nieuwlandsweg, Oude Borg, Parkweg, Roggenveld, Schatstuk, Seigerscampe,Tormentilweg, Tussenziel, Van Boendalestraat, Van Maerlantlaan, Van Ruusbroekweg, Viaductweg, Warmoezerij, Wederikweg, Westerse Drift, Westerveen
In Glimmen: Boerhoorn, Dennenlaan, Eikenlaan, Hulstweg ,Markeweg, Meidoornlaan

Let op: jongeren onder de 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene collecteren.
Ook zoeken we vrijwilligers (of een aantal spelers van voetbalteam) die willen collecteren.
Dit is op:
- zaterdag 28 maart: tijdens de wedstrijd Gorecht 1: vanaf 14:45 uur tot 16 uur: Ingevuld (MO11-2)!!!
- vrijdagmiddag 3 april: Ingevuld !!!
-zaterdagochtend 4 april: Jumbo Anjerplein tussen 10 en 12 uur

Onze vraag is: Kunnen wij op jullie rekenen?
Graag zien we jullie reactie zsm tegemoet.

- Je naam
- De straten die je wil collecteren
- E-mailadres
- Telefoonnummer

Over verdere bijzonderheden zoals het halen/brengen van collectebus krijgen jullie nog bericht. Alvast hartelijk bedankt!

Hartelijke groet,

AstridvdSteeg MilanOei