Onze schoonmaakploeg is de afgelopen jaren flink uitgedund, vele vrijwilligers deden dit al jaren maar door fysieke ongemakken en leeftijd zijn er nu te weinig vrijwilligers over om ons clubhuis netjes te houden. Wie helpt mee onze schoonmaakploeg weer compleet te krijgen en aan te vullen tot zo'n 8 à 9 personen?

De schoonmaakploeg is elke maandagochtend aanwezig vanaf 9 uur om het clubhuis weer op te frissen, elke vrijwilliger heeft zijn eigen taak en zo gaan wij er weer voor zorgen dat we weer een leuke groep vrijwilligers samen krijgen om ervoor te zorgen dat ons clubhuis het “mooiste clubhuis van het noorden” blijft.
Tussen de werkzaamheden door is het ook erg gezellig samen, lekker bijpraten onder genot van een kop koffie met de andere vrijwilligers.

Heb jij de maandagochtend vrij tussen 9 en 12 uur en wil jij , tegen vergoeding, meehelpen ons clubhuis netjes te houden, meldt je dan aan bij de clubhuiscommissie.

Voor deze funktie geldt een kleine onkostenvergoeding!!

Voor belangstelling kunt u ook contact opnemen met:

Jurgen Hazewinkel (bestuurslid algemene zaken/voorzitter clubhuiscommissie)
Telefoon: 06-18653675

JurgenHazewinkel2