Beste leden, spelers, ouders/ verzorgers en supporters, Via deze weg willen we jullie van harte uitnodigen voor een bijeenkomst in het clubhuis van vv Gorecht op 22 november om 19.30 uur. Een Algemene Ledenvergadering (ALV), nieuwe stijl, als bestuur willen we namelijk onze horizon verbreden:

Wij als bestuur willen iedereen die betrokken is bij VV Gorecht deelgenoot maken van wat er speelt binnen onze club. Successen, maar ook zaken die onze en jullie aandacht vragen. We zijn een vereniging, afhankelijk van leden en supporters. We zijn geen bedrijf, hoewel we als bestuur ervaren dat de lat steeds hoger komt te liggen om iedereen tevreden te houden. De kantine is een mooi voorbeeld: We proberen iedereen te bedienen, met een uitgebreid assortiment, maar zijn afhankelijk van vrijwilligers. We redden ons nog steeds, gelukkig. Maar we moeten verder kijken dan onze neus lang is. We willen als club vooruit! We groeien nog steeds, maar moeten daarmee voorbereid zijn op wat komen gaat. Groei betekent meer zorg, meer verantwoordelijkheid. En dan is er nog de overgang naar de gemeente Groningen.

Als club zijn we een bepaalde standaard gewend qua onderhoud en communicatie..
Om ons als bestuur te organiseren hebben we jullie steun nodig! Input/ feedback heel graag, maar jullie opkomst steunt ons ook.
Na de bijeenkomst wordt de bar geopend en is er gelegenheid om te netwerken/ kennis te maken met bestuur en elkaar.

Namens het bestuur,

Erik Koning (secretaris)