We hebben een nijpend tekort aan personeel in de kantine. Op zaterdag tussen 12.30 – 17.00 uur is er nagenoeg geen bezetting! En dat is juist het moment dat een ieder behoefte heeft aan wat eten/ drinken; Keuze genoeg in onze kantine. Maar dat komt niet aanwaaien...... Sterker: Als we geen vrijwilligers vinden blijft er niets anders over om dan enkel een kopje koffie te serveren.

Waar we nu staan als club is in jaren opgebouwd door alle vrijwilligers. Soms zijn ze zichtbaar, maar meestal zijn ze achter de schermen actief.Vrijwilligers zetten zich in uit liefde voor onze club of omdat ze zich verantwoordelijk voelen voor het wel en wee van de vereniging. Zij vormen het cement tussen de stenen van V.V. Gorecht.. Zonder vrijwilligers zijn we nergens!

Tijdens de laatste bestuursvergadering werd eens te meer duidelijk hoe belangrijk vrijwilligers zijn. We hebben een nijpend tekort aan personeel in de kantine. Op zaterdag tussen 12.30 – 17.00 uur is er nagenoeg geen bezetting! En dat is juist het moment dat een ieder behoefte heeft aan wat eten/ drinken. Keuze genoeg in onze kantine.. Maar dat komt niet aanwaaien. Sterker: Als we geen vrijwilligers vinden blijft er niets anders over om dan enkel een kopje koffie te serveren. Vandaar een oproep, of liever gezegd noodkreet, aan jullie; Als lid van VV Gorecht, als supporter of regelmatige bezoeker: Meld je aan als barmedewerker voor de zaterdag tussen 12.30 – 17.00 uur. We zijn blij met alle aanmeldingen, al is het maar voor een deel van de tijd.
Wat hebben we te bieden:
- Gezelligheid.
- Een leuk en slagvaardig team.
- Prettige arbeidsomstandigheden/ leuke contacten.
- Maar bovenal: U/ je draagt bij aan het voortbestaan van de club; De kantine is van levensbelang voor onze club.
Kantine gesloten

Wil je voorkomen dat de kantine gesloten is op zaterdag tussen 12.30 en 17.00 uur? Neem dan contact op:

Jürgen Hazewinkel
Tel: +31 6 18653675