Aan het einde van dit seizoen stoppen Bennie Smid, Milan Oei en Karin de Jonge met hun werkzaamheden voor de jeugdcommissie en voor vv Gorecht. Nieuwe mensen staan klaar om hen op te volgen!
Want als nieuwe leden van de jeugdcommissie verwelkomen we hierbij heel graag: Peter Kerkhof, Elise Michel en Job Oostveen.

Bennie Smid is opgevolgd door Hans Postema, hij was al coordinator voor de dames/MO17/MO19 maar gaat nu ook de JO17/JO19 coordineren.
Milan Oei draagt haar stokje over aan Heta Rantalahti; omdat Milan als voorzitter van de jeugdcommissie ook bestuurslid is, stopt ze officieel op de algemene ledenvergadering in november a.s.
Heta op haar beurt, draagt haar coordinatortaken voor JO12/JO13 over aan Elise Michel.
Philip Pieterman was afgelopen jaar coordinator van de MO11/MO13/MO15, dat draagt hij over aan Job Oostveen; Philip blijft nog wel coordinator van de JO15.
En Karin de Jonge draagt haar taken over aan Peter Kerkhof.

De jeugdcommissie voor 2019-2020 ziet er nu als volgt uit:
Heta Rantalahti, voorzitter
Peter Kerkhof, secretaris
Janneke Dijck, tweede secretaris
Hans Postema, coordinator dames/MO17/MO19
Job Oostveen, coordinator MO11/MO13/MO15
Hans Postema, coordinator JO17/JO19
Philip Pieterman, coordinator JO15
Elise Michel, coordinator JO12/JO13
Hans Oosterhuis, coordinator JO10/JO11
Rutger Smit, coordinator JO8/JO9
Arnoud Rottinghuis, coordinator JO7

De contactgegegevens van de jeugdcommissie kunt u hier vinden. Binnenkort zal die pagina bijgewerkt worden voor het nieuwe seizoen.

Namens de jeugdcommissie,
Karin de Jonge