Na een dienstverband van negen(!) jaar gaan de wegen van VV Gorecht en Jorick de Haan scheiden. Jorick de Haan heeft zich tijdens zijn periode bij VV Gorecht van jeugdtrainer van de C2 ontwikkeld tot een volwaardige seniorentrainer.

Jorick de Haan is zoals gezegd bij Gorecht begonnen als trainer van C2, hierna is hij trainer geworden van C1. Na een kort uitstapje naar Be Quick heeft hij nogmaals de C1 getraind, alvorens hij drie jaar aan het roer heeft gestaan van de B1. Hierna heeft hij de stap gemaakt naar de senioren, eerst als assistent van de toenmalige hoofdtrainer Bert Vos en een seizoen later in de dubbelrol als trainer van het tweede en assistent-trainer van het eerste.

Naast zijn trainersactiviteiten heeft Jorick de Haan samen met Limuel Mulder een paar jaar de kar getrokken voor de vv Gorecht Voetbaldagen. Hiervoor zijn de beide heren onderscheiden als lid van verdienste. Als trainer van het tweede heeft Jorick de Haan mooie resultaten behaald, zo is het team dit seizoen als vijfde geëindigd en heeft het het hele seizoen meegedaan om de bovenste plaatsen.

VV Gorecht wil Jorick bedanken voor alle jaren en veel succes wensen bij een prachtige nieuwe uitdaging: Jorick gaat aan de slag als hoofdtrainer van derdeklasser VV Glimmen. Succes en bedankt!

Met vriendelijke groeten namens de Technische Commissie,

Pieter Boers
PieterBoers

Hier onder het relaas van Jorrick over zij periode bij Gorecht:

Via deze weg wil ik iedereen waar ik mee heb samengewerkt, heel erg bedanken voor mijn geweldige tijd bij VV Gorecht.

In zo’n lange periode werk je als trainer/coach samen met tal van vrijwilligers, leiders en collega-trainers dat het onmogelijk is om iedereen recht te doen en bij naam te noemen. Ik wil de vereniging in ieder geval bedanken voor alle kansen die mij geboden zijn. Dat begon al aan de Oosterweg en ging door toen ik trainerscursussen mocht volgen, een voetbalschool mocht starten en de stap naar de senioren mocht maken.

Als trainer/coach bij de senioren is je houdbaarheid beperkt. Spelers gaan namelijk geen leeftijdscategorie meer omhoog maar hebben natuurlijk wel periodiek een nieuwe trainer nodig. Dit betekent dat ik voor nu afscheid moet nemen, maar dat deuren zich daardoor gelukkig ook altijd blijven openen.

Gorecht bedankt!

Jorick de Haan