Hierbij informatie over het inlevermoment van kleding voor jeugdspelers die stoppen en het inlevermoment vd teamkleding door de leiders.

- Inleveren kleding van jeugdspelers die na dit seizoen niet meer in de jeugd van Gorecht spelen.

Mocht je hebben besloten om je af te melden als lid van vv Gorecht, dan heb je een bericht gekregen dat je je kledingpakket die je in bruikleen had gekregen moet inleveren bij de kledingcommissie. Dit inlevermoment is op
DONDERDAG 6 JUNI 18-19 uur in het kleedkamergebouw van Gorecht.

Graag zien we je dan met je (schone) 123 inkt-tas en presentatiepak (ook schoon en gewassen). De sokken mag je houden.
Mocht je het pakket niet kunnen inleveren op dit moment laat het ons dan even weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we zoeken dan een ander moment. Mocht je een onderdeel missen of je komt het niet inleveren dan volgt de nota via de penningmeester.

- Inleveren teamkleding door de leiders.

Als het goed is hebben alle leiders een mail gekregen van de kledingcommissie over het inlevermoment van de teamkleding op donderdag 27 juni. In de mail staat de exacte tijd. Mocht je geen mail hebben ontvangen en je medeleider ook niet dan horen we het graag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten namens de kledingcommissie,

Inger Westerhuis
ingerwesterhuis

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop