Voor de jeugdcommissie van het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar twee nieuwe mensen! Ben je betrokken bij het voetballen van je zoon of dochter en zou je graag een bijdrage willen leveren aan vv Gorecht?

Ben jij geïnteresseerd, lees dan verder!

De jeugdcommissie bestaat uit een voorzitter, twee secretarissen en coordinatoren voor de diverse leeftijdsgroepen.

Voor het nieuwe seizoen zoeken we nog een coördinator voor de leeftijdsgroep JO17-JO19 en een secretaris ter vervanging van respectievelijk Bennie Smid en Karin de Jonge. Zij stoppen na dit seizoen.

De jeugdcommissie vergadert éénmaal per maand in het clubhuis.

Taken leeftijdscoordinator JO17-JO19 (volgens beleidsplan 2018-2020)

o Bepaalt mede het beleid van de jeugdcommissie

o Is aanspreekpunt voor teamleiders

o Verantwoordelijk voor het aanstellen van jeugdleiders (bij selectieteams i.o.m. trainers)

o Houdt overzicht over de totale populatie van zijn leeftijdscategorie

o Verzorgt hulpmiddelen om een team draaiende te houden

o Verzorgt de communicatie met ouders/verzorgers, teamleiders, trainers

o Informeert aspirant leden over trainings/wedstrijdmogelijkheden en deelt nieuwe leden in i.o.m. trainers en leiders

Taken secretaris jeugdcommissie

o Mede beleidsbepaler en uitvoerder in nauwe samenwerking met voorzitter JC en overige JCleden

o Verzorgt de algemene correspondentie/communicatie met de jeugdleden (beheert emailadres jeugdcommissie)

o Ondersteunt de wedstrijdsecretaris, o.a. bij contact met KNVB in verband met jeugdzaken

o Verzorgt de administratie van jeugdteams in Sportlink

Er is een tweede secretaris die ook secretariele zaken doet, zij maakt de agenda en doet de verslaglegging van vergaderingen. Ook maakt zij o.a. het zaalrooster voor de jongste jeugdteams in de winterperiode.

Heb je interesse in één van deze functies? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Wie zitten er meer in de jeugdcommissie voor komend seizoen?

We hebben al twee nieuwe mensen gevonden voor de jeugdcommissie, want er zijn meer wisselingen!

Want ook Milan Oei, de huidige voorzitter, gaat stoppen.

Heta Rantalahti neemt haar taak als voorzitter over en Elise Michel wordt de nieuwe coördinator van JO12 en JO13.

Erik de Groot wordt de nieuwe coördinator van de MO11/MO13/MO15! Philip Pieterman deed dit afgelopen jaar er bij, naast zijn coordinatorschap voor JO15 dat hij blijft doen.

De andere mensen:

Janneke Dijck is ook secretaris van de jeugdcommissie.

Hans Postema is MO17-MO19-damescoordinator.

Philip Pieterman is JO15-coordinator.

Hans Oosterhuis is JO10-JO11-coordinator.

Rutger Smit is JO8-JO9-coordinator.

Arnoud Rottinghuis is JO7-coordinator.

De jeugdcommissie werkt samen met de hoofden jeugd opleiding, Robbie Wentink (JO17-JO19), Chris Gunnink (JO7 tm JO15), Martin Bartels/Marcel Mooibroek (MO11 tm dames). Zij zijn verantwoordelijk voor de technische zaken bij de jeugd en de aanstellingen en begeleiding van de jeugdtrainers.

Karin de Jonge, Secretaris Jeugdcommissie