Lijkt het jou leuk om met jouw vrienden wedstrijden te spelen tegen andere teams? Kom dan 30 april ’19 naar VV Gorecht!

Op 30 april ’19 organiseren wij als VV Gorecht het vriendentoernooi, meld je aan, vermeld in de aanmelding met welke teamnaam jij met je vrienden gaat spelen (ook de overige teamleden) en dan zorgen wij voor de rest! Ieder lid moet zich individueel aanmelden.

Je team mag bestaan uit minimaal 6 personen en maximaal 8 personen, daarbij moet je team bestaan uit spelers van O7/O8/O9 of spelers uit het team O10/O11, of de combinatie O12/O13. Een speler combinatie van een speler van O7 met een speler van O11 is niet mogelijk.
Aanmeldkosten bedragen €15.- per persoon, bij de kosten zitten inbegrepen:
- Eten en drinken
- Voetbalshirtje
- Veel sportplezier!
Wat kun je verwachten tijdens het toernooi met je vrienden?
- Verschillende onderdelen van balsporten met natuurlijk veel Voetbal!
- Een leuke begeleiding bij elk onderdeel.

Kun jij alle teams verslaan? Dan ga jij met je team naar huis met hele vette prijzen!

Tijdens het toernooi is EHBO aanwezig.

Meld je snel aan want er is maar plaats voor 120 spelers! Aanmelden kun je doen met behulp van deze knop:

3570263 1 org
Alle teamleden moeten zich met deze knop apart aanmelden !!!

Met vriendelijke groeten,

Yrjan Seldenthuis en Robin Kiers