Omdat een groot aantal mensen zonder ondersteuning en/of aanpassing niet kunnen sporten gaat vv Gorecht in 2019 opnieuw voor het Fonds Gehandicaptensport collecteren. De collecte is van 01 t/m 6 april 2019.

Beste leden en andere belangstellenden,

We collecteren omdat een groot aantal mensen zonder ondersteuning en/of aanpassing niet kunnen sporten. Een gedeelte van de opbrengst krijgt de vereniging en wordt gebruikt voor het G-team om de bus te huren voor de uitwedstrijden.

U kunt de collectanten verwachten tijdens de collecteweek op de onderstaande adressen:

Haren: Anjerlaan / Avemourscampe / Berkenlaan / Blekenweg / Boerhavehof
Boermatjes / Bollandweg / Bongerd / Boskamp /Bosland /Bronlanden
Clematisweg/ Couperushof / da Costalaan/ van Eedenlaan /Escampe /Gagelweg / Gorterlaan / Harstkampen / Hemelrijk / Hemsterhuislaan / Heymanshof / Hildebrandlaan /Hopweg / Jonkerpad. / Kamperfoelieweg / Keesomweg /Kooisingel /Korenbloemweg / Laagveld / Multatulielaan /Niggestart / Oldekooi / Oude Borg / Perklaan / Pinksterbloemweg / Ree,de / Ruigelaan / Schatstuk / Seigerscampe / Slauerhofflaan /Sparkampen / Tussenkoelen / Verweijlaan /Viermatten / Vossebulten / Warmoezerij / Waterhuizerweg / Wederikweg / Westerse Drift en Witveen

Zaterdag 10-12 uur Jumbo Anjerplein en vrijdagmiddagmarkt

Eelde: Paulus Potterweg / Rembrandtweg / Hobbemaweg / Otto Eerelmanweg
Harkstede: Jnk Egbert Clantsingel
Groningen: Briljantstraat
G voetbal collecte

Dit jaar is het mogelijk om uw gift via uw mobiele telefoon, met een Tikkie-code en een QR-code, te geven. U kunt elk gewenst bedrag geven met een minimum € 1,00. Wij doen mee aan de pilot van het Fonds Gehandicaptensport om te kijken hoeveel mensen gebruik maken van deze manier van doneren. We vragen daarom om het bedrag (anoniem) op te schrijven en in de collectebus te stoppen.

Namens het Fonds Gehandicaptensport en de spelers van het G-team willen we u alvast danken voor uw bijdrage!

Hartelijke groet,

AstridvdSteeg