Beste leden en andere belangstellenden,

Omdat een groot aantal mensen zonder ondersteuning en/of aanpassing niet kunnen sporten gaat vv Gorecht in 2019 opnieuw voor het Fonds Gehandicaptensport collecteren. We collecteren omdat een groot aantal mensen zonder ondersteuning en/of aanpassing niet kunnen sporten. Een gedeelte van de opbrengst krijgt de vereniging en wordt gebruikt voor het G-team om de bus te huren voor de uitwedstrijden. De collecte is van 01 t/m 6 april 2019.

G-team vraagt aan jullie of jullie ons willen ondersteunen door in je eigen straat, in Haren (en in overleg buiten Haren) te gaan collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport. Het zou mooi zijn als jullie aantal straten voor je rekening kunnen nemen zodat we een groot gebied van Haren kunnen bestrijken.

Jullie kunnen zelf aangeven in welke straten je de collecte wil gaan lopen. Mochten er meerdere personen in dezelfde straat willen collecteren dan neem ik contact met je op voor een alternatief.
Let op: jongeren onder de 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene collecteren.
Voor vrijdagmiddag 5 april zoek ik ook nog 4 tot 6 personen die willen collecteren van 16:00-17:30 en 17:30-19:00 tijdens de markt op het Raadhuisplein
en op de zaterdag bij de Jumbo aan de Kroonkampweg en Anjerplein (tijden in overleg)

Onze vraag is: Kunnen wij op jullie rekenen?
Graag zien ik jullie reactie voor 30 januari tegemoet.

We ontvangen graag:
• je naam
• de straten die je wil collecteren
• e-mailadres
• telefoonnummer

Over verdere bijzonderheden zoals het halen/brengen van collectebus krijgen jullie nog bericht. Alvast hartelijk bedankt!

Hartelijke groet,

AstridvdSteeg MilanOei