Daan van Dieren en Hugo Bosscher zijn studenten van de Hanzehogeschool die komende 7 weken actief zijn op onze club. Hieronder stellen zij zich voor en geven tekst en uitleg. Succes boys!

Wij zijn Daan van Dieren en Hugo Bosscher, eerstejaars studenten aan de Bachelor Sportkunde op de Hanzehogeschool Groningen, wij zullen v.v. Gorecht gedurende acht weken volgen. Wij gaan de club analyseren en na acht weken komen wij met een organisatieadvies. Gedurende deze weken gaan wij verschillende interviews houden, trainingen bekijken, op zaterdagen op de club aanwezig zijn en interne analyses (o.a. enquete) houden. Op school hebben wij verschillende methodes om analyses te vormen en interviews af te nemen. Aan het eind dit project hopen wij v.v. Gorecht te helpen met een duidelijk advies in de vorm van een presentatie aan het bestuurs- en commissieleden. Gedurende deze weken zullen jullie ons meerdere keren per week op de vereniging actief zullen zien. Wij kijken erg uit naar de samenwerking en hopen op een duidelijk advies waar zowel wij als studenten als de vereniging wat aan hebben. Voor vragen over ons project zijn wij wekelijks aanwezig op de club en kunt u ons altijd aanspreken!

181126 HHS Stagestudenten

Met vriendelijke groeten,

Daan van Dieren (l) en Hugo Bosscher (r)