Op woensdag 29  augustus a.s. organiseert de Jeugdcommissie de traditionele startavond in het clubhuis van vv Gorecht.

Wij nodigen hiervoor alle spelers en speelsters en ouders/verzorgers van de jongere jeugd van harte uit.

Deze dag is er geen training voor deze teams, de startavond vervangt de training. Verdere informatie over de trainingen, zie verderop in dit bericht.

Indeling van de avond

JO9/JO8/JO7-teams               aanvang 18.30 uur, tot ca. 19.30 uur.

JO10 en JO11/MO11-teams   aanvang 19.30 uur, tot ca. 20.30uur.

JO12 en JO13/MO13-teams   aanvang 20.30 uur, tot ca. 21.30 uur.

Alle spelers/speelsters worden in trainingskleding verwacht want zij gaan met de trainers het veld op.

* Ontvangst en inleiding door de voorzitter van de Jeugdcommissie Milan Oei.

* Voorstellen van de trainers door Milan Oei. Aansluitend gaan de spelers/speelsters met de trainers naar het veld.

* Informatie van de de kledingcommissie over de clubkleding.

* Informatie van de scheidsrechterscommissie over het leiden van de wedstrijden.

* Algemene informatie door co├Ârdinator van de betreffende leeftijdsgroep.

* Tot slot: Overleg per team: kennismaking ouders/verzorgers, controleren spelersgegevens en onderling afspreken wie de teamleiders zijn voor het komende seizoen.

Kleding: teamkleidng en kledingpakket jeugdleden.

Deze avond krijgen de leiders de teamkleding mee en de nieuwe jeugdleden kunnen hun kledingpakket ook ophalen. De nieuwe leden krijgen hierover bericht van de kledingcommissie.

Afmelden

Het is een informatieve avond en we stellen het op prijs als iedereen aanwezig is. Wanneer dat onverhoopt niet lukt (bv. nog ivm vakantie), dan ontvangt de co├Ârdinator van de leeftijdsgroep graag een afmelding.

Informatie voor (aanstaande) leiders: Leidersavond op donderdag 13 september om 20 uur
Donderdag 13 september worden alle leiders van alle jeugdteams (ook de oudere jeugdteams) verwacht in het clubhuis van vv Gorecht. Er wordt uitleg gegeven over praktische zaken rond wedstrijden en het mobiel digitaal wedstrijdformulier (vanaf JO13/MO13-teams) en de wedstrijdzaken app van de KNVB. Tevens zijn de wedstrijdsecretaris en scheidsrechterscommissie aanwezig om de leiders te informeren hoe de zaken bij Gorecht geregeld zijn en wat er van de leiders/leidsters verwacht wordt.

Start trainingen

Zie de website voor informatie over de start van de trainingen en het trainingsrooster:

Let op: Een deel van de teams start in de week van 20 augustus en een deel in de week van 27 augustus.

Alle jeugdteams (behalve JO7) spelen hun eerste bekerwedstrijd op zaterdag 1 september a.s.

Het wedstrijdschema is te vinden via: http://www.vvgorecht.nl/wedstrijden/programma of via de voetbal.nl app.

Ongeveer twee weken van te voren worden de wedstrijdtijden door de wedstrijdsecretaris definitief ingevuld zodat er een goed lopend wedstrijdprogramma is voor de betreffende dag. Op voetbal.nl publiceert de KNVB de tijden al eerder, maar dat zijn tijden onder voorbehoud.

We zien jullie graag op woensdag 29 augustus bij Gorecht voor de start van het nieuwe seizoen!

Met vriendelijke groet,

namens de jeugdcommissie,