Nog even wachten, het nieuwe seizoen is in aantocht. Elk team en kind wil er dan weer goed bij lopen, hieronder het overzicht voor de juiste momenten om de kleding op te halen voor de teams en spelers.

J/MO15, J/MO17 en J/MO19
De teamtassen met kleding kunnen door de leider (of evt trainer als er nog geen leider bekend is) opgehaald worden op:
- Woensdag 22 augustus tussen 17.30-18.30uur
- Donderdag 23 augustus tussen 18.00-19.00 uur
Daarnaast kunnen nieuwe leden die in één van deze teams komen te spelen, op bovenstaande momenten het kledingpakket afhalen. Vergeet je ingevulde gebruikersovereenkomst niet mee te nemen (is via de mail verzonden en anders hebben we nog wel een paar exemplaren).

J07, JO8, JO9, JO10, J/MO11, JO12 en J/MO13
Op de startavond van 29 augustus worden er leiders gekozen. Deze leiders kunnen dan, na afloop van de startavond, de teamtas krijgen met alle aanverwante spullen.
Nieuwe leden die in een van deze teams komen te spelen kunnen op deze startavond het kledingpakket komen halen. Vergeet je ingevulde gebruikersovereenkomst niet mee te nemen (is via de mail verzonden en anders hebben we nog een paar exemplaren). De exacte tijden van de startavond zullen nog bekend gemaakt worden.

Met vriendelijke groeten namens de kledingcommissie,

Inger Westerhuis
ingerwesterhuis