In dit artikel informatie over de start van de trainingen, de start van de wedstrijden, de startavond voor de jongere jeugd, pasfoto's en het Spelregelbewijs. De roosters voor de trainingen zijn HIER te vinden (klik op link).

Trainingen
De trainingen voor JO19-1/2, MO19-1, JO17-2, JO15-1/2, JO13-1/2, JO12-1/2, JO11-1/2, JO10-1/2, JO9-1/2 starten in de week van maandag 20 augustus, tenzij de trainer anders communiceert. JO17-1 start op maandag 27 augustus!!
De trainingen voor de overige teams en de meidenteams, behalve de JO7 en JO8-teams, starten in de week van maandag 27 augustus, tenzij de trainer anders communiceert. NB. MO19-1 start dus al op maandag 20 augustus.

De roosters voor de trainingen zijn HIER te vinden (klik op link).

Wedstrijden
Alle jeugdteams (behalve JO7) gaan bekercompetitie spelen. De bekercompetitie start op zaterdag 1 september. De competitie/najaarsreeks start op 22 september voor alle teams, ook voor JO7.

Startavond woensdag 29 augustus
De startavond voor de JO7, JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13 en MO11 en MO13 is op woensdagavond 29 augustus. Het programma voor die avond staat HIER op de website.  De trainingen voor deze teams vervallen op die dag. Deze avond is bedoeld voor ouders/verzorgers en spelers/speelsters.

Pasfoto's voor spelers/speelsters van JO13/MO13 en ouder.
Er hoeven geen pasfoto's meer ingeleverd te worden, dit kan nu allemaal digitaal. Rond 20 augustus ontvangen de nieuwe JO13/MO13-spelers/speelsters hierover informatie.

Spelregelbewijs
Een aantal spelers/speelsters uit 2001 of ouder hebben hun spelregelbewijs nog niet gehaald. Ze hebben hierover een mail ontvangen vanuit Sportlink. Ze moeten het spelregelbewijs afronden voordat het nieuwe seizoen van start gaat, dus begin september. Als er vragen zijn, wil de scheidsrechterscommissie wel ondersteunen, zie contactgegevens op de website.

Hoofden jeugdopleiding Robbie Wentink (JO17/JO19), Chris Gunnink (JO7 tm JO15), Marcel Mooibroek/Martin Bartels (meidenteams)
en Karin de Jonge (secretaris Jeugdcommissie)