Informatie over de voorbereidingen van het nieuwe voetbalseizoen 2018/2019 voor de jeugd.

De eerste informatie over de trainers en indeling in leeftijdsgroepen, zie de volgende link  informatie over trainers seizoen 2018/2019.

De procedure voor de teamindelingen wordt ook uitgelegd: zie hiervoor de link procedure teamindelingen seizoen 2018/2019

A.s. nieuwe leden mogen in de maand mei mee trainen. Spelers/speelsters die besluiten om lid te worden van vv Gorecht vragen we om zich zo spoedig mogelijk aan te melden. Iedereen die zich heeft aangemeld als lid, wordt vervolgens ook vermeld bij de nieuwe trainingsgroepen.

Spelers/speelsters die zich willen afmelden voor het volgende seizoen, wordt gevraagd dit zo spoedig mogelijk te doen in verband met de voorbereidingen van de teamindelingen, maar uiterlijk voor 1 juni a.s.

Planning mei, juni en begin juli

Maand mei

Voorbereidingen teamindelingen met observatie trainingen/wedstrijden door hoofdtrainers/technisch jeugdcoördinatoren

Maandag 28 mei tot en met vrijdag 1 juni

Laatste trainingen in de huidige teamsamenstelling

Begin juni

Publicatie indelingen trainingsgroepen en trainingsschema 6 juni tot en met 6 juli

4 en 5 juni

Geen trainingen, sommige teams doen nog in de oude samenstelling mee met de beachweek op Raadhuisplein.

Vanaf woensdag 6 juni t/m 6 juli

Trainingen in de nieuwe leeftijdsgroepen volgens tijdelijk trainingsrooster. Dit rooster geldt alleen voor juni/juli.

Bij de bekendmaking van de trainingsgroepen worden ook de trainers en de dagen/tijden vermeld. Meld je/uw zoon/dochter af bij de (hoofd)trainer als je/hij/zij niet kan komen trainen.

Let op! Het kan zijn dat je in de maand juni/begin juli op andere dagen gaat trainen dan dat je tot nu toe hebt gedaan!

Maand juni/begin juli

(Datum bijeenkomst moet nog worden vastgesteld): bijeenkomst met leeftijdscoördinatoren en leiders voor indeling van overige teams. Uitnodiging wordt gestuurd naar betreffende leiders.

Teamindelingen worden voorbereid.

Indelingen van de eerste twee teams bij J-teams gebeurt door trainers van die teams. Indeling van de rest van de teams gebeurt onder leiding van de leeftijdscoördinator in overleg met trainers en leiders.

Indeling meidenteams wordt gecoördineerd door meidencoördinatoren in overleg met leiders. Bij meerdere teams per leeftijdscategorie is het eerste team selectieteam en wordt er door de trainers geselecteerd op basis van niveau.

Uiterlijk tweede week juli

Bekendmaking voorlopige teamindelingen op de website.

Opmerking: Tijdens de zomer zijn er soms nog wijzigingen zoals aan- en afmeldingen waardoor de teamindeling op kleine punten nog kan wijzigen.

Voor zomervakantie

Publicatie nieuwe trainingsrooster 2018-2019

Aan het einde van de zomervakantie

Start trainingen volgens nieuwe rooster