De invulling voor de technische functies voor huidig en volgend seizoen is rond.

Zoals reeds bekend heeft VV Gorecht Robbie Wentink met ingang van het seizoen 2018-2019 aangesteld als hoofdtrainer van de senioren en hoofdjeugdopleiding van de bovenbouw (JO17 t/m JO19). Chris Gunnink gaat de rol van hoofdjeugdopleiding invullen voor de onderbouw (JO7 t/m JO15), per directe ingang en zal dit aankomend seizoen continueren. Hiermee is het vertrek van Andries Kooi voor wat betreft het voetbaltechnische gedeelte ingevuld.

Ook voor de meiden en de dames zijn twee technische coördinatoren aangesteld: Marcel Mooibroek en Martin Bartels. Deze twee heren zijn beiden reeds geruime tijd werkzaam binnen de dames- en meidenafdeling van VV Gorecht en zullen per directe ingang het voetbaltechnisch beleid van de dames- en meidenafdeling voor hun rekening nemen.

De technische commissie is namens het bestuur zeer tevreden over het feit dat deze vier heren deze functies willen vervullen.

Binnenkort zullen de selectietrainers voor de jeugd voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt worden. Ook zal de selectieprocedure en het tijdschema voor de komende maanden gepubliceerd worden op de website.

Pieter Boers, namens de TC (technische commissie)
PieterBoers

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop