In de komende “meivakantie” organiseert Gorecht weer de Jeugdvoetbaldagen! Meld je nu aan!

Deze dagen zijn voor jullie, onze jeugdleden, maar ook voor niet-leden in de leeftijdsgroepen JO7, JO8, JO9, JO11, JO13, MO11 en MO13.

Wie mogen meedoen? Alle jongens en meisjes geboren in 2005 t/m 2011 en kinderen uit 2012 van (bijna) 6 jaar zijn van harte welkom. Alle jeugd uit Haren en omstreken kan meedoen! Ook als je niet voetbalt, of als je bij een andere vereniging voetbalt, iedereen is van harte welkom. Dus als je vriendjes of vriendinnetjes hebt die mee willen doen, neem ze mee naar de voetbaldagen.

Datum en plaats De vv Gorecht Jeugdvoetbaldagen zijn op maandag 30 april, dinsdag 1 en woensdag 2 mei a.s. De jeugdvoetbaldagen vinden plaats op de velden van v.v. Gorecht op sportpark De Koepel, aan de Scharlakenlaan.

Wat ga je doen? ’s Ochtends (10.00-12.00 uur) krijgen jullie techniektraining onder leiding van vv Gorecht jeugdtrainers. ’s Middags (12.45-14.45 uur) is er een spellencircuit en spelen jullie 4 tegen 4 toernooien. Keepers kunnen zich ook inschrijven voor keeperstrainingen. Meisjes nodigen we ook van harte uit om deel te nemen.

Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch verzorgd door onze vereniging. De laatste dag vanaf 15 uur vindt de gezamenlijke afsluiting plaats en krijgt iedere deelnemer een herinnering.

Hoeveel moet je betalen? Als lid van vv Gorecht betaal je € 50, het tweede en volgende gezinslid betaalt € 45. Voor dit bedrag krijg je drie dagen ’s ochtends en ’s middags training en begeleiding, elke dag een lunch, een voetbalshirt en een herinnering aan je deelname. Niet-leden betalen € 65, het tweede en volgende gezinslid € 60. Wanneer de hoogte van de deelnemersbijdrage een probleem is om deel te nemen, kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg met het bestuur kijken we of we dan een passende oplossing kunnen vinden.

De inschrijving sluit per 28 april.
Na de inschrijving ontvang je een mail met nadere informatie en een factuur om de deelnamekosten over te maken.
Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding, er is een maximum aantal deelnemers!

De aanmelding kan via onderstaande knop:

jvd button

Wil je weten wie zich al ingeschreven heeft? Klik hier voor de lijst inschrijvingen.

Overige informatie
Een aantal dagen voor de start van de voetbaldagen ontvangen alle deelnemers een mail met nadere informatie. Ook de ouders die zich hebben opgegeven als vrijwilliger ontvangen dan nog bericht.
Meld je aan en kom gezellig mee doen. Wij kijken er naar uit om samen met jullie weer drie sportieve en gezellige voetbaldagen te beleven! Vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mensen van Gorecht die willen helpen maar geen kinderen (meer) hebben die mee doen, kunnen zich als vrijwilliger aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jongens en meiden die te oud zijn om mee te doen (JO15/ MO15-leeftijd en ouder) en die het leuk vinden om te helpen, kunnen zich opgeven bij Robin Zuidema.

Het goede doel behorende bij deze aflevering van de Jeugdvoetbaldagen voorjaar 2018 is het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar die opgroeien in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en/of benodigde sportattributen.

Met sportieve groeten,

namens de organisatie van de jeugdvoetbaldagen,
Frederiek Brongers (foto) en Janet Boonstra
FrederiekBrongers