Afgelopen zaterdag hebben trainers, jeugdcommissie en bestuur afscheid genomen van Andries Kooi in de sponsorruimte in het clubhuis.
Andries is 5 jaar de algemeen technisch jeugdcoördinator geweest en heeft al die tijd veel werk verricht om ieder seizoen weer trainers te vinden en te motiveren met de Gorechtjeugd aan de slag te gaan. Andries werd o.a. toegesproken door voorzitter Bauke van Stempvoort. Andries neemt in ieder geval één seizoen de tijd om lekker niks te doen en had na ruim een week al gemerkt hoe groot het verschil is om iedere dag te moeten communiceren over trainingen en voetbal in het algemeen of helemaal niet meer daarmee bezig te hoeven zijn. Een voetbalsabbatical kun je het dus wel noemen. We wensen hem alle goeds toe bij wat hij verder gaat doen voor het Huis van de Sport en wie weet nog eens als hoofdtrainer van een amateurclub op niveau.

Afscheid Andries Kooi

Met vriendelijke groet,