De koekactie in de week voor Pasen is een jaarlijks terugkerende traditie. Woensdagmiddag 28 maart is het zover en gaan de JO7, JO8,  JO9, JMO11, JMO13 en JMO15-teams de Harense wijken in  om koeken te verkopen.

De opbrengst van de koekactie is dit jaar meer dan ooit heel hard nodig.

Ten opzichte van voorgaande jaren veranderen er een paar dingen:
-          We starten in 2 groepen om de drukte in het clubhuis zowel bij vertrek als bij terugkomst wat te spreiden
-          Vanaf 16:00 start de JO7, JO8 en JO9
-          Vanaf 16:30 start de JO11; MO11, JO13, MO13, JO15 en MO15
-          We vragen een aantal spelers van de JO15/MO15  om met de jongste teams ter ondersteuning mee te gaan. De rest van de JO15/MO15 spelers gaat met het team zelf de wijk in om koeken te verkopen.
-          Zaterdag 24 maart trappen we af met de eerste enige echte vv Gorecht Poffertjes Zaterdag
-          Tijdens deze eerste enige echte vv Gorecht Poffertjes Zaterdag zal ook de voorverkoop van koeken starten. Je kunt dan al koeken bestellen voor je familie of je buren of je collega’s of natuurlijk voor zomaar iemand.

We hebben in totaal zo'n 22 wijken. Bij vertrek krijg je in het clubhuis de koeken mee met een envelop waarin de te lopen wijk/route staat en een prijslijst van de koeken.

We starten dus tussen 16.00 en 17:00 uur vanuit het clubhuis. De verkoop neemt ongeveer 2 uur in beslag en na afloop is er voor iedereen koffie of frisdrank en patat.
De trainingen worden voor deze dag afgelast, zodat alle teams mee kunnen doen aan de koekactie.

Vervoer:
Per team is er minimaal 1 auto nodig om de koeken naar de betreffende wijken te brengen. Mochten jullie het hele deelnemende team met de auto naar de wijk willen rijden dan zijn er per team meer auto's nodig. De oudere teams zouden natuurlijk gezamenlijk naar de wijk kunnen fietsen waar de auto met koeken voor hun klaar staat.

Graag voor 14 maart doorgeven wie van jullie team gaat rijden zodat wij alles in goede banen kunnen leiden.
Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld wel even voor welk team de aanmelding is.

JO15 en MO15:
We zoeken in totaal 10 -15 spelers van de JO15 en MO15 om ter ondersteuning van de verkoop met de jongste teams mee de wijk in te gaan Kunnen jullie voor 14 maart opgeven welke spelers met de jongste jeugd mee willen gaan. Deze spelers moeten dan wel al om 16:00 op het clubhuis zijn omdat er dan al wordt gestart. De rest van de spelers gaat met het eigen team de wijk in vanaf 16:30.

Ook dit jaar kunnen jullie bellen als je door de koeken heen bent en nog wel zin hebt om verder te lopen. Er zullen dan extra koeken worden gebracht. Je hoeft dus zelf dan niet naar het clubhuis te rijden. Mocht u nog vragen hebben kunt u die stellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorverkoop:
Tijdens de vv Gorecht Poffertje Zaterdag op 24 maart kan iedereen in de voorverkoop de koeken bestellen. Ouders, spelers, senioren, veteranen, opa’s en oma’s en wie maar wil kan op die zaterdag zijn bestelling plaatsen.  De bestelling wordt direct contant afgerekend en kan worden opgehaald op de woensdagmiddag van de Koekactie 28 maart en op zaterdag 31 maart in het clubhuis.

Namens de koekactiecommissie,

dickjager philippieterman ArnoudRottinghuis
Dick Jager Philip Pieterman Arnoud Rottinghuis

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop