Omdat een groot aantal mensen zonder ondersteuning en/of aanpassing niet kunnen sporten gaat vv Gorecht in 2018 opnieuw collecteren tijdens de landelijke collecteweek voor het Fonds Gehandicaptensport.

De collecte is van 02 t/m 7 april 2018: https://www.fondsgehandicaptensport.nl

Ook dit jaar vraagt het G-team aan jullie of jullie ons willen ondersteunen door in je eigen straat, in Haren (en in overleg buiten Haren) te gaan collecteren voor het Fonds gehandicaptensport. Het zou mooi zijn als jullie een aantal straten voor je rekening wilt nemen zodat we opnieuw een groot gebied van Haren kunnen bestrijken.

Jullie kunnen zelf aangeven in welke straten je de collecte wil gaan lopen. Mochten er meerdere personen in dezelfde straat willen collecteren dan neem ik contact met je op voor een alternatief

In deze straten wordt al gecollecteerd: Anjerlaan, Berkenlaan, Boermatjes, Borgsingel, Boskamp, Boterbloemweg, Bronlanden, Clematisweg, De Ree,  Helmatten, Hemelrijk, Hemsterhuislaan Jonkerpad, Jufferpad, Kamperfoelieweg, Laagveld, Niggestart, Oldekooi, Oranjerie, Oude Borg, P.Wieringaweg, Pinksterbloemweg, Prieel, Schatstuk, Sparkampen, Tussenkoelen, Tussenziel Viermat,  Vossebulten, Warmoezerij, Witveen.

Let op: jongeren onder de 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene collecteren.

We ontvangen graag:
-          je naam
-          de straten die je wil collecteren
-          e-mailadres
-          telefoonnummer
Over de verdere bijzonderheden zoals het halen/brengen van collectebus krijgen jullie nog bericht. Alvast hartelijk bedankt!

Hartelijke groet,

AstridvdSteeg MilanOei
Astrid van der Steeg
Coördinator G-team
(050-5346982 ma-di-vr)
Milan Oei (06-15535448)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop