De huidige voorzitter treedt af en dus tevens de oproep voor het aanmelden nieuwe van gegadigden hiervoor.

Het is niet altijd makkelijk om iets op papier te zetten, zeker niet als je het over je zelf gaat. Ik heb besloten om na 2 termijnen van 3 jaar te stoppen als voorzitter van v.v. Gorecht .

Met heel veel plezier heb ik het gedaan. De reden voor mij om te stoppen is dat het tijd wordt voor een nieuwe voorzitter met weer zijn manier van werken. Daarnaast is het ook goed om na 6 jaar even niet verantwoordelijk te hoeven zijn.

Het is niet zo dat ik nu stop maar bij de ALV in oktober/ november zal ik aftreden.

Zoals ik altijd heb gezegd ben ik een onderdeel van een fantastische club waar enorm veel mooie dingen gebeuren. Dankzij al die medewerkers van deze club heb ik een prachtige tijd gehad. Bedankt. Het is ook niet zo dat ik niets meer voor de club zal doen. Maar nu even pas op de plaats .

Wel zoeken wij een nieuwe voorzitter. Mochten jullie iemand weten die geschikt lijkt , zou je dat willen melden bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet
Dick Jager