Wegens het vertrek van een van onze coördinatoren per 1 maart 2018, zijn wij per september 2017 op zoek naar een kledingcoördinator jeugd.

Wat ga je doen?

• Aan het begin van het seizoen de kleding leveren aan de teams
  • De administratie bijhouden van de kleding
  • Contact met kledingleverancier en reparateur van kleding
  • Tijdens het seizoen zorgen voor vervanging van kleding, indien noodzakelijk
  • Aan het eind van het seizoen, het innemen van de kleding
  • Spreekbuis namens de kledingcommissie richting het bestuur van VV Gorecht
  • Aanspreekpunt voor de penningmeester van VV Gorecht
  • Samenwerken met je mede teamleden in de mooiste commissie van VV Gorecht

Je gaat meedraaien in een enthousiaste commissie bij VV Gorecht. Het team bestaat uit diverse leden, waaronder een tweede kledingcoördinator jeugd, een kledingcoördinator Trainers en Scheidsrechters, een kledingcoördinator Senior en de materiaalmannen.

Deze functie is voor een langere termijn. Er wordt van je verwacht in drukke tijden aanwezig te kunnen zijn. Deze tijden zijn vooral rond de zomervakantie. (uiteraard krijg je tijdens de zomervakantie tijd voor je eigen vakantie).

​Wat wij van je vragen voor deze functie:

• Dat je kunt samenwerken met alle geledingen in de vereniging
  • Dat je streng doch rechtvaardig kunt zijn
  • Dat je consequent en gestructureerd bent
  • Dat je kennis en ervaring hebt in het werken met Microsoft Office
  • En dat je meer talen kunt spreken, waarbij Nederlands en Gronings onze voorkeur heeft.

Wij zijn..

VV Gorecht is een gezellige zaterdagvoetbalvereniging met bijna 1.000 leden. Deze leden zijn momenteel verdeeld over 40 jeugdteams, 1 G-Team en 6 seniorenelftallen. De jeugd van 6 t/m 10 jaar en het G-Team speelt in zeventallen, de rest speelt in elftallen.

Ook hebben we een groep van ongeveer 40 minipupillen die in hun eigen 'stadionnetje' wekelijks trainen op kunstgras. Deze jongens en meisjes hebben een leeftijd van 4 en 5 jaar.

​Wat krijg je van ons:

• Een gedegen inwerkperiode in samenwerking met de vertrekkende coördinator;
  • Een goede ondersteuning bij je werkzaamheden;
  • Een goede beloning: je hoeft zolang je ons helpt als kledingcoördinator geen gezinscontributie te betalen. (2017: € 60,00 per jaar).

Doen!

Voel jij je aangesproken geef je dan snel op. Je kunt je melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen of verdere informatie kun je ook contact opnemen met de kledingcommissie via dit mailadres. Eén van de coördinatoren zal dan contact me je opnemen.

Een kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de “selectieprocedure”.

Koen de Groote
koendegroote