V.V. Gorecht zet zich in voor het gebruik van duurzame energie binnen de vereniging.

Dit doen we met behulp van de actie van Jumbo waarbij we sparen voor energiezuinige verlichting op de velden. Om dit doel te realiseren hebben we veel geld nodig en daarom hebben we in samenwerking met BrouwerBespaarAdvies (BBA) (https://www.brouwerbespaaradvies.nl/) uit Groningen een actie opgezet. De actie ‘SPEK JE CLUB’ levert Gorecht een bedrag op als leden, familie en vrienden overstappen naar de groene energieleverancier Qurrent (https://www.qurrent.nl/).

Voordelen voor u en de club

• Per contract (3 jaar) € 50,- voor de clubkas V.V. Gorecht.
  • U ontvangt een welkomstbonus van € 55,- (wordt verrekend met jaarafrekening) OF
    2 windtegoeden en GRATIS een Feyenoord shirt (meer informatie over windtegoed: www.qurrent.nl/windtegoed ).
  • 3 jaar geen prijsstijgingen.
  • Besparing op energierekening van gemiddeld € 220,- per jaar.
  • Energiecontract wordt alleen afgesloten als tarieven van Qurrent lager zijn dan uw huidige energietarieven.
  • Qurrent betaalt volledige boete aan huidige energieleverancier waardoor u direct over kan stappen naar Qurrent. De welkomstbonus komt te vervallen als Qurrent een boete moet betalen voor openbreken huidige energiecontract.
  • 100% Nederlandse groene stroom.

Over Qurrent

Qurrent is in het leven geroepen door stichting DOEN (onderdeel van de Postcodeloterij).

Het doel van Qurrent is om iedereen bewust te maken van zijn energie verbruik en de mogelijkheid om op verschillende manieren zelf energie op te wekken, Qurrent informeert dan ook zijn klanten over de mogelijkheden en subsidies. Daarnaast investeert Qurrent in projecten waarmee 100% Nederlandse groene energie wordt opgewekt.

Omdat Qurrent een stichting is levert Qurrent groene energie tegen kostprijs, op de tarieven worden dus geen winsten gemaakt.

Qurrent is de meest groene energieleverancier van Nederland, ook volgens Greenpeace en de Consumentenbond (beoordeeld met een cijfer 10!)

Procedure

Iedereen kan zich opgeven door dit machtigingsformulier te downloaden en in te vullen. Het machtigingsformulier kan u deponeren in een speciale en afgesloten brievenbus die in de kantine staat.

Nadat het machtigingsformulier is ingevuld en ondertekend, sluit BBA alleen een nieuw energiecontract af als de tarieven van Qurrent lager zijn dan de energietarieven bij uw huidige energieleverancier. BBA begeleidt de overstap naar Qurrent en als u vragen heeft dan kan u contact met hun opnemen.

Zodra het energiecontract is afgesloten door BBA krijgt men een bevestiging per mail met alle informatie. Na deze mail heeft men nog 14 dagen bedenktijd.

Met vriendelijke groeten,

Olaf Sloot