Als lid van vv Gorecht profiteer je van extra ledenvoordeel bij onze hoofdsponsor van de jeugd: 123inkt.nl.
Je kunt al je cartridges, toners, (foto)papier en kantoorartikelen nu extra voordelig bestellen bij 123inkt.nl. Natuurlijk mogen familieleden ook gebruik maken van deze voordelen.
Je ontvangt 10% korting op alle 123inkt.nl-huismerkproducten, daarnaast ontvangt vv Gorecht voor elke bestelling een extra geldbonus van 123inkt.nl. U bestelt uw producten dus extra voordelig en zo steunt u tegelijkertijd vv Gorecht!

Zo werkt het:
1. Klik op de 123inkt.nl banner op onze website.
2. U wordt nu doorgestuurd naar de club welkomstpagina op 123inkt.nl.
3. Gebruik het menu of de zoekfunctie om uw producten te vinden.
4. Bij het afrekenen wordt de 10% korting automatisch verwerkt op huismerk artikelen.

- Let op: De 10% korting en de bonus voor de club worden alleen verrekend wanneer u op de 123inkt.nl banner klikt en vervolgens uw bestelling plaatst bij 123inkt.nl!!!

Namens de business club,
Arjan Sloot (voorzitter)