Een weekend vol sport en spel op het eiland voor J/MO10, J/MO11, JO12 en J/MO13-jeugd, van vrijdag 24 mei t/m zondag 26 mei 2019.

Vrijdag 24 mei t/m zondag 26 mei 2019 organiseert vv Gorecht een sport- en spelweekend voor de jeugd van JO-10 t/m J/MO-13 op Ameland. Na de succesvolle weekenden van de afgelopen twee jaren, gaan wij dit het komende jaar wederom organiseren.
Wij vertrekken op vrijdag 24 mei om 15.30 uur vanaf Sportpark de Koepel naar Holwerd, daar zullen wij de boot nemen van 17.30 uur. Aangekomen op Ameland lopenof gaan wij met de bus naar onze kampeerboerderij De Boere Zwaluw in Buren, waar wij tot en met zondag verblijven en genieten van sport, spel en vrije tijd.
Op zondag nemen wij de boot terug en zullen wij omstreeks 15.30 uur op sportpark De Koepel weer terug zijn. Er zal deze dagen voldoende begeleiding meegaan (1 op 4), bagage zal worden getransporteerd vanaf de Koepel naar Ameland en weer retour door een vrachtauto in eigen beheer. Voor vervoer van De Koepel naar Holwerd en van Holwerd naar De Koepel vragen wij, voor ouders die bereid zijn te rijden, dit in te vullen op het aanmeldformulier.
Dit volledig verzorgde weekend, overtocht, overnachtingen en eten en drinken kost € 75.00 per persoon

Opgeven kan tot 1 april 2019 via het formulier dat verschijnt na indrukken van onderstaande knop, LET OP. VOL = VOL (70 personen).

Ameland knop2

Kijk hier om te zien wie zich al ingeschreven heeft

Met sportieve groet namens de organisatie Amelandkamp 2019,

Jurgen Hazewinkel
JurgenHazewinkel2

 

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop