Een weekend vol sport en spel op dit eiland voor J/MO11- en J/MO13-jeugd, van vrijdag 8 juni t/m zondag 10 juni 2018.

Vrijdag 8 juni t/m zondag 10 juni 2018 organiseert VV Gorecht een sport- en spelweekend voor de jeugd van J/MO13 (D-junioren J/M) / J/MO11 ( E-Junioren J/M) op Ameland. Na het succesvolle weekend van vorig jaar, en de vraag van de deelnemers van afgelopen jaar, gaan wij dit het komende jaar wederom organiseren.

Wij vertrekken op vrijdag 8 juni om 15.30 uur vanaf Sportpark de Koepel naar Holwerd, daar zullen wij de boot nemen van 17.30 uur. Aangekomen op Ameland lopenof gaan wij met de bus naar onze kampeerboerderij De Boere Zwaluw in Buren, waar wij tot en met zondag verblijven en genieten van sport, spel en vrije tijd. Op zondag nemen wij de boot terug en zullen omstreeks weer op 15.30 uur op sportpark De Koepel terug zijn.

Er zal deze dagen voldoende begeleiding meegaan (1 op 4), bagage zal worden getransporteerd vanaf de Koepel naar Ameland en weer retour door een vrachtauto in eigen beheer. Voor vervoer van De Koepel naar Holwerd en van Holwerd naar De Koepel vragen wij ouders die bereid zijn te rijden, dit in te vullen.

Dit volledig verzorgde weekend, overtocht, overnachtingen en eten en drinken kost € 75.00 per persoon

Opgeven kan tot 1 maart via het formulier dat verschijnt na indrukken van onderstaande knop, LET OP. VOL = VOL (70 personen).

Ameland knop2

Kijk hier om te zien wie zich al ingeschreven heeft

Met sportieve groet,
,
Organisatie Amelandkamp:
Jurgen Hazewinkel, Alwine Schipper, Femke Ytsma, Mirjam Hanh en Yvonne Metz
JurgenHazewinkel2

 

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop