Technische commissie

De commissie heeft ten doel het behartigen van de belangen van de in teamverband spelende leden van de vereniging, de samenstelling van de seniorenteams en het aantrekken van seniorentrainers.

Tevens heeft het ten doel het aansturen en ondersteunen van de hoofden jeugdopleidingen.

En daarnaast het bewaken van de uitvoering van het Technisch beleidsplan en het zorg dragen voor een passend trainingsrooster voor jeugd en senioren.

Pieter Boers ElmarBruinius  onbekend persoon

Dick Jager (voorzitter)
Senioren selectie

Elmar Bruinius (vice voorzitter)