Hierbij de presentatie van deze avond.

Het jeugdbestuur en de scheidsrechterscommissie zijn zeer trots dat 15 jeugdleden van de V.V. Gorecht en drie leden van Be Quick 1897 met succes de cursus pupillenscheidsrechter hebben gevolgd en nu aangesteld gaan worden bij wedstrijden van de F-junioren en E-junioren.

De V.V. Gorecht wordt op vrijdag 14 november 2014 onderscheiden met het KNVB / Arag certificaat.

Afgelopen vrijdagavond, 4 april 2014, zijn 22 junioren geslaagd voor de cursus pupillenscheidsrechter van de KNVB.

Als voorzitter van de scheidsrechterscommissie wil ik graag aan het eind van dit seizoen een woord van waardering uitspreken aan onze scheidsrechters.

Op vrijdagavond 16 september organiseerde de Scheidsrechterscommissie een bijeenkomst voor alle scheidsrechters van onze vereniging.

Sinds donderdag 26 januari heeft Gorecht weer een aantal nieuwe scheidsrechters