De kledingcommissie zorgt ervoor dat ieder spelend lid van vv Gorecht beschikt over een vv Gorecht wedstrijdtenue en trainingspak. Aan het begin van het seizoen wordt de kleding uitgereikt aan de teamleiders, samen met een waterzak, bidons, aanvoerdersband, keepershandschoenen en een EHBSO-kit. Aan het einde van het seizoen neemt de kledingcommissie alle kleding weer in, controleert, vult aan, bestelt en zorgt dat het voor het nieuwe seizoen weer in orde is.

Bij vragen gedurende het seizoen kunnen de teamleiders contact opnemen met de kledingcoördinatoren, zie het overzicht hieronder. 

Voor de veelgestelde vragen klik je hier.

Daarnaast zorgt de kledingcommissie ervoor dat de trainers een trainingspak, regenjas en winterjas hebben om bij alle weersomstandigheden er goed gekleed bij te lopen. En verder dat de scheidsrechters de beschikking hebben over een scheidsrechtersshirt.

De materiaalmannen zorgen voor alle trainings- en wedstrijdballen voor jeugd en senioren, alle trainingsmaterialen voor de trainers en daarnaast voor alle vaste en verplaatsbare doelen en trainingsdoeltjes. Wanneer een jeugdteam een lekke wedstrijdbal heeft, kan de teamleider contact opnemen met één van de materiaalmannen om een vervangende bal te regelen.

Voor het gebruik van het presentatiepak en de wedstrijdtas is een gebruiksovereenkomst nodig. Deze kun je downloaden op deze pagina onder het kopje gebruikersovereenkomst.

De afspraken rondom commissies leest u in het HR

JurgenHazewinkel2 KlaasZeldenrust

Jurgen Hazewinkel
Coördinatie kleding Senioren

Klaas Zeldenrust
Materiaalman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 206 50 778
 onbekend persoon  onbekend persoon
Mark van Dijk
Lijnen kalken
Marcel Blok
Dug-outs reinigen
ingerwesterhuis onbekend persoon FrederiekBrongers PieterSteenbergen
Inger Westerhuis
Coördinatie Jeugdkleding
Franske Hoekema
Coördinatie Jeugdkleding
Frederiek Brongers
Kleding jeugdtrainers en scheidsrechters
Pieter Steenbergen
Penningmeester

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop