Hieronder ziet u het rooster van de gastmensen. Voor vragen neemt u contact op met Arjan Sloot

Datum Ochtend  Middag 1e thuis
12-feb Renger   Ja
19-feb Martin
26-feb Dick
5-mrt Allan
12-mrt Martin   Ja
19-mrt Dick   Ja
26-mrt Renger
2-apr Allan   Ja
9-apr Arjan
16-apr Dick
23-apr Renger
30-apr Arjan   Ja
7-mei Dick
14-mei Martin
21-mei Arjan   Ja
28-mei Allan

Elke zaterdag is er vanaf 7:30 uur iemand in het wedstrijdsecretariaat aanwezig om de wedstrijddag in goede banen te leiden. Voor de leiders die spelerspassen komen halen voor een uitwedstrijd, voor informatie over wijzigingen in het wedstrijdprogramma, voor de ontvangst van leiders, scheidsrechters en tegenstanders en als aanspreekpunt bij bijzonderheden. Daarnaast draagt hij/zij zorg voor een correcte afhandeling van de wedstrijdformulieren. Op dit moment hebben we 10 gastmensen, waarvan één coördinator. U kunt zich altijd opgeven als gastheer of gastvrouw. Dit kan bij de coördinator.

De afspraken rondom commissies leest u in het HR

arjansloot martinschipper
Arjan Sloot