Competitie 2021-2022: Najaar

Hieronder ziet u het rooster van de gastmensen. Voor vragen neemt u contact op met Arjan Sloot

Datum Ochtend  Middag 1e thuis
4-sep Arjan Allan Ja
11-sep Dick
18-sep Martin
25-sep Allan
2-okt Renger Arjan Ja
9-okt Allan
16-okt Renger Arjan Ja
23-okt Arjan
30-okt Dick Martin Ja
6-nov Allan
13-nov Dick
20-nov Renger Arjan Ja
27-nov Allan Dick Ja
4-dec Martin
11-dec Arjan Dick Ja

Elke zaterdag is er vanaf 7:30 uur iemand in het wedstrijdsecretariaat aanwezig om de wedstrijddag in goede banen te leiden. Voor de leiders die spelerspassen komen halen voor een uitwedstrijd, voor informatie over wijzigingen in het wedstrijdprogramma, voor de ontvangst van leiders, scheidsrechters en tegenstanders en als aanspreekpunt bij bijzonderheden. Daarnaast draagt hij/zij zorg voor een correcte afhandeling van de wedstrijdformulieren. Op dit moment hebben we 10 gastmensen, waarvan één coördinator. U kunt zich altijd opgeven als gastheer of gastvrouw. Dit kan bij de coördinator.

De afspraken rondom commissies leest u in het HR

arjansloot martinschipper
Arjan Sloot