Wat:
 Inloopspreekuren sportfysiotherapeut en manueel therapeut Lieke Groenbroek (Medisch Centrum Zuid Haren).
Pieter Leka (de verzorger van Gorecht 1) is normaal gesproken ook aanwezig op het inloopspreekuur op de woensdag en ondersteunt de fysiotherapeut. Helaas kan Pieter voorlopig niet aanwezig zijn.
Daarnaast is Pieter Leka op de dinsdag- en donderdagavond bij vv Gorecht aanwezig voor de verzorging en behandeling van spelers van Gorecht 1. Via leiders of hoofdtrainers kunnen andere Gorecht-leden ook een afspraak maken bij Pieter Leka op dinsdag of donderdag. Ook hierbij geldt dat Pieter voorlopig helaas niet aanwezig kan zijn.

Wanneer: Iedere woensdagavond van 18.00 u tot 19.00 uur, afspraak maken is niet nodig

Waar: EHBO/verzorgersruimte in kleedkamergebouw van vv Gorecht

Voor wie: Alle leden van vv Gorecht: jeugd, dames, senioren en trainers

Waarvoor: Voor mensen met blessures, vragen over blessures en blessurepreventie gerelateerd aan het voetballen.

Contact: De fysiotherapeut is buiten het spreekuur bij Gorecht bereikbaar via Medisch Centrum Zuid, Nieuwe Stationsweg 6 9751 SZ Haren, tel: 050-5271613, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast Pieter en Lieke is ook Astrid van der Steeg een belangrijke persoon binnen ons medische team. Astrid geeft bij Gorecht reanimatie- en AED-basis- en herhalingscursussen zodat er voldoende mensen zijn om in noodgevallen deskundig te kunnen handelen. Tevens is zij verantwoordelijk voor de ongevallenregistratie en EHB(S)O-dozen.

De afspraken rondom commissies leest u in het HR

Het medisch team

AstridvdSteeg pieterlekatompessy