Gorecht creƫerde gedurende de eerste heft diverse goede mogelijkheden om de score te openen,

maar had het vizier niet op scherp staan.

De Heracliden speelde met veel inzet en kwam in deze fase zelf niet echt in de wedstrijd. Hun spel was te onrustig en te gehaast. Het wachten was op de eerste goal voor de mannen van Bert Vos, maar de spitsen Remmert van Stempvoort en Lloyd Jackson verzuimden de kansen vandaag te benutten.

Scheidsrechter W. Scholtens uit Sellingen trok vlak voor rust de eerste gele kaart voor een speler van De Heracliden in deze verder sportieve wedstrijd.
Na rust ruikt De Heracliden dat er vandaag meer in zit dan een gelijkspel en blijft door de snelle uitvallen gevaarlijk. In de 55e komt Gorecht keeper Vincent Valkema in de problemen in een 1 op 1 situatie met de spits van de Meister en raakt de spits ligt. Scheidsrechter Scholtens legt de bal gedecideerd op de stip.

Roy Streppel stuurt keeper Vincent Valkema de verkeerde hoek in en benut feilloos de strafshop. Dit betekend de ommekeer in de wedstrijd en het zijn de mannen van trainer Jeroen de Munck die nu het spel dicteren en er nog een schepje boven op doen.

01-rimg6216

Rond de 60e minuut loopt Anne Liemburg van Gorecht nog tegen een onnodige gele print op en gaat zodoende de volgende wedstrijd missen. Niet veel later krijgt ook een speler van De Heracliden een gele kaart, wegens het onderuit halen van Pandu Scholte Albers. Gorecht speelt onrustig en de mannen uit Uithuizermeeden zetten nog meer druk op de zwart-witte brigade van trainer Bert Vos. Rond de 60e minuut een snelle uitval van De Heracliden en via R. Zuidema scoren ze de 2-0. Niet veel later, in de 62e minuut, scoort Frank de Boer de 3-0.

De wedstrijd is gespeeld en de Gorecht aanhang wacht een vervelende terugreis naar Haren.

11-rimg6240

Voorzitter Geert Dijkstra van De Heracliden heeft gelijk gekregen na zijn openingswoord in het programmablaadje en heeft zijn revanche binnen, na de uit nederlaag tegen Gorecht.

Appingedam won wel zijn wedstrijd en pakt daardoor op doelsaldo de koppositie weer over van Gorecht. Het is en blijft een spannende ontknoping in de derde klasse C met nog 3 finale wedstrijden te gaan. Wie heeft de langste adem?

Zaterdag speelt Gorecht de thuiswedstrijd tegen SJS uit Stadskanaal. Weten de mannen van Trainer Bert Vos zich te herpakken? Het Gorecht publiek zal vandaag de spelers moeten steunen en zich als 12e man moeten laten horen en zien.

There is no image or category is unpublished or not authorized

Met een sportieve groet,

Henk Vrieling