Alle vier de jeugdteams hebben de volgende ronde van de KNVB beker gehaald.

F2 speelde thuis tegen SJO NEC F3 uit Delfzijl. De teams waren erg aan elkaar gewaagd. In de rust leidde F2 met 1-0, maar SJO NEC F3 liet zich niet zomaar verslaan. Het werd 1-1 en de eindstand was 2-2. Gorecht F2 nam de penalties beter en kwam als winnaar uit de bus.

Gorecht D2 speelde uit tegen HH Combi D1. Een erg spannende wedstrijd waarbij man-of-the-match keeper Tobias Top een penalty wist te houden en Gorecht daarmee de wedstrijd met 0-1 winnend af kon sluiten.

Ondertussen namen de meiden van Gorecht MD1 de meiden van Stiens MD1 onder vuur. De meiden van Stiens werden met een nederlaag van 6-1 weer naar Friesland gestuurd.

Als laatste team moest Gorecht MC1 in Franeker aantreden tegen de MC1 van SC Franeker. In een spannende wedstrijd waarbij de scheidsrechter nog enkele minuten langer liet doorspelen, wisten de meiden de punten mee terug te nemen naar Haren. 1-2 gewonnen!

Gefeliciteerd allemaal en op naar de volgende ronde.

Karin de Jonge, Jeugdcommissie