Als een boertje liep hij samen met de penningmeester over de akker die het hoofdveld van vv Gorecht is. Hij zou over de beroerde toestand van dat veld zogenaamd overleg hebben met iemand van de gemeente.

Toen hij, zijn vrouw , ouders, vriend Eelco en Mariska en Mirjam langs het veld zag en even later twee mensen op zich toe zag lopen met een microfoon en een camera, begon er iets te dagen. Het interview leek inderdaad te gaan over dat hoofdveld. Maar de draai was toch een verrassing voor Jurgen: opeens werd hem een medaille en een oorkonde overhandigd: geridderd door en namens TV Noord.
Aan de koffie in het clubhuis vielen langzaamaan de kwartjes: de smoesjes van zijn werkgeve waardoor hij wat later naar zijn werk hoefde, de telefoontjes van de penningmeester. Dat was het dus geweest!

Jurgen, man van de club: Wij zijn wij!

220426RidderJurgen1 220426RidderJurgen2
220426RidderJurgen5.jpg

220426RidderJurgen4.jpg

220426RidderJurgen3