Lammert Vrieling is tijdelijk naar een verpleegtehuis. Lammert voelt zich er goed en vertrouwd. Hij zal 6 weken lang 5 dagen per week chemo’s en bestralingen moeten ondergaan in het UMCG. We hopen dat hiermee zijn slokdarm weer beter wordt.

Mocht je hem een kaartje willen sturen dan kan dat. Het adres is:

De Twaalf Hoven
Lammert Vrieling
afd. Wierdezoom 16
Meeden 1
9951 HZ Winsum.

Mocht je langs willen komen dan kun je zijn broer Abel bellen op telefoon nummer 06 20360408.

Lammert is bijna dagelijks op de club aanwezig en we zullen zijn werkzaamheden moeten dus gaan verdelen onder anderen. Lammert is op de maandagochtend aanwezig bij het schoonmaken van de kleedkamers, terras en het clubhuis. Op woensdagmorgen en vrijdagmorgen zijn er daarnaast ook nog werkzaamheden in het kleedgebouw. Samen kunnen wij dit de komende tijd opvangen, van daar de vraag:

Wie kan er (tijdelijk) mee helpen een gedeelte van de werkzaamheden van Lammert op te vangen?

Zonder vrijwilligers geen voetbal

Met vriendelijke groeten,