Mooi eem? Nee dit is geen foutje, maar laat zien hoe wij de “Harry-dag” 3 juli hebben beleefd. Het kon natuurlijk al niet beter met het mooie weer, stralende zon, wat een verschil met de uitvaartplechtigheid in januari. Van haast bevrorfen tenen naar nu bijna een drinkpauze moeten inlassen.

Wij zeggen vaak bij bijzonderheden als het mooi weer is, dat hebben Pa en Ma even goed geregeld maar nu had Harry de regie in handen en regelde dus een stralende dag. Geweldig wat jullie met z’n allen weer hebben gepresteerd, een TOP wedstrijd 3-0 van het 1e team, maar ook een TOP prestatie van iedereen die deze dag heeft mogelijk gemaakt. Bijzonder ook de fraaie tekening van Harry WIJ BLIJVEN WIJ die wij kregen, daar hebben we inmiddels kleinere afdrukken van laten maken voor alle familieleden. En dan het G-team in de pauze, penalty schieten. Die verdienen toch allemaal een beker!!!

Heel mooi was de erehaag van VV Glimmen en de ereboog van de Gorechters bij het uitstrooien van de as….. Kippenvel jongens!! Hartverwarmend ook de vele reacties die wij aan de zijlijn meekregen. Van bekenden, onbekenden en die we vroeger gekend hebben maar nu niet herkenden. 🥴 Daarna tijd voor een biertje en napraten, heerlijk ook voor jullie, ff weer als club onder elkaar. Met z’n allen meezingen op de muziek en ondertussen de scoot-mobiel race volgen. Er was zelfs een bijna Max Verstappen, op 2 wielen door de bocht.

We kunnen nog heel lang doorgaan, maar daar wordt het verhaal niet anders of mooier van.
Zonder namen te noemen, het hele Gorecht team nogmaals bedankt. We komen zeker nog eens terug voor een wedstrijd of 3e helft maar hou het motto erin:

>>> WIJ BLIJVEN WIJ <<<

Broer, Zus, Zwager en oomzeggers van Harry.
Moi-eem!!!