Nu het seizoen op het eind loopt moet alle clubkleding ingeleverd worden. Tijdens deze zomer krijgen we nieuwe kleding van de jeugdsponsor 123Inkt, dus alles moet worden vervangen!! Ook is er informatie waar gevonden voorwerpen afgehaald kunnen worden en is er het streven een kledingbank voor hergebruik van sportkleding/schoeisel op te zetten.

Wedstrijdtenue
Het wedstrijdtenue (zwart-witte shirt en broek) die jullie eventueel zelf in huis hebben moeten bij je teamleider ingeleverd worden. Deze moeten door de leiders weer worden verzameld.

Leiders
Aan de leiders van elk team vragen we om alle teamkleding, coachjassen, de tas, ballen, watertas/krat en ehbo-kit tegelijk in te leveren.
Dit kan op 3 juli tussen 10:00 en 12:00.
• Jo 7-8-9: 10.00 – 10.30
• J/Mo 10-11-12 :10.30 – 11.00
• J/Mo13-15: 11.00 – 11.30
• J/Mo17-19: 11.30 – 12.00
Zorg dat de kleding schoon is. Aangezien we over gaan op nieuwe tenues, maar deze er nog niet zijn is de kans groot dat ze aan het begin van het seizoen nog moeten worden gebruikt. Laat dus vooral even weten of er zaken missen, want we gaan de tassen niet checken zoals we anders zouden doen.

Mocht je het al eerder willen inleveren omdat er voor jullie geen wedstrijden meer zijn dan kan dat de komende woensdagen tussen half 7 en 7 uur. Laat wel even weten als je van plan bent te komen want dan zorgen we dat we er ook echt zijn.

Gevonden voorwerpen
Zoals elk jaar zijn er weer een heleboel trainingspak, broeken, (keepers)handschoenen, tassen en bidons op het terrein achter gebleven. Tijdens de inlevermomenten zijn deze artikelen mee te nemen. Alles wat in juli nog over is gaat weg.
Het hele jaar door geldt dat als je iets kwijt bent je even een mailtje kunt sturen naar onderstaande emailadres.

Kledingbank
Omdat misschien niet iedereen in de gelegenheid is om zelf kleding te kunnen kopen voor trainingen willen we een kleine kledingbank in het leven stellen. Deze zal bestaan uit mooie gevonden voorwerpen, die niet opgehaald zijn. Maar ook kunnen mensen hier voetbalschoenen inleveren die niet meer gebruikt worden zijn, maar nog niet versleten. Mocht je kleding nodig hebben, dan kan je langskomen en kunnen we kijken of er wat in de juiste maat aanwezig is. Iedereen moet immers de mogelijkheid hebben om in eigen kleding te kunnen trainen.

We zullen zorgen voor een corona-proof looproute door het gebouw.

Verder hopen we voor de start van het volgend seizoen de nieuwe kleding weer te kunnen uitreiken. Hierover krijg je later bericht.

Voor iedereen die geen 123-Inkt kleding in huis heeft geldt dit bericht natuurlijk niet.

Voor overige vragen graag contact opnemen via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Inger Westerhuis en Franske Hoekema (Kledingcommissie vv Gorecht)