Veel kaderleden van onze vereniging zijn geïnstrueerd op het gebied van sportiviteit en respect, nu de ouders nog.

Een onderdeel van deze instructie was een theatervoorstelling die mede door de KNVB opgezet is.

Speciaal voor ouders is er nu een aangepaste versie.

UPDATE 6 maart!!!!

het Huis voor de Sport Groningen biedt via een last minute reclame-actie GRATIS kaartjes aan!

In deze nieuwe voorstelling - speciaal voor ouders van sportende kinderen - zien we wat Lisa en Bas allemaal op een zaterdag meemaken als hun kinderen alle drie een wedstrijd hebben. Hilarisch en soms ontroerend! Met o.a. Kim Scheerder en Bas Grevelink (bekend van de Comedytrain en de musical Joseph).

Een heerlijk avondje uit in het theater. Dit moet je gezien hebben! Het enige wat je hoeft te doen, is je op te geven via http://welwinnenhe.fikket.com/event/groningen. Maar wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal vrijkaartjes beschikbaar.(Mensen die reeds een kaartje hebben gekocht, kunnen geen geld terugkrijgen.)

De voorstelling vindt plaats in de Oosterpoort in Groningen en duurt van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

EINDE UPDATE!

Geinterresseerd? Ga gerust kijken! Het is in ieder geval leuk, en als het ook nog helpt, is dat mooi meegenomen!

Bestel kaarten via www.welwinnenhe.nl

sr1