Nu het er langzaamaan steeds meer op lijkt dat er geen competitie meer gespeeld gaat worden, hebben we als vereniging besloten om het vizier voorzichtig op volgend seizoen te gaan richten. Concreet betekent dit dat de we vanaf maandag 17 mei gaan trainen in de leeftijdsgroepen voor de teamindeling van volgend jaar.

Hieronder vinden jullie de trainingsgroepen vanaf 17 mei voor de jeugdteams van vv Gorecht. Voor het trainingsrooster vanaf maandag 17 mei, klik HIER.

NB. Wanneer je niet kunt trainen met je nieuwe trainingsgroep, meld je dan op tijd af bij de aangegeven trainer.

- Sta je er wel tussen, maar ga je stoppen? Stuur dan een afmeldingsmail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Welke trainers na de zomervakantie voor de verschillende teams zullen staan is nu nog niet 100% bekend. Dat kan (en zal) deels afwijken van dit overzicht.

JO19 (geboren 2003 en 2004)  Klik hier voor tijden en velden

De hele leeftijdscategorie traint op maandag 17 mei tegelijk. Aan het begin van de training worden op basis van de wensen van de spelers de trainingsgroepen gemaakt.
Maandag 17 mei begint de training voor hele groep om 19:00 uur op Westveld!

JO17 (geboren 2005 en 2006) Klik hier voor tijden en velden

Maandag 17 mei begint de training voor hele groep om 19:30 uur op Bosveld!

JO15 (geboren 2007 en 2008) Klik hier voor tijden en velden

Tehupeiory, Vince
Veen, Mart van der

JO8 t/m JO13 (geboren 2009 t/m 2014) Klik hier voor tijden en velden

Voor deze groep veranderd niets, de trainingstijden en trainers blijven zelfde. LET OP! In de trainingsschema is de huidige leeftijdscategorie gemeld!

MO19 (geboren 2003 en 2004) Klik hier voor tijden en velden

Gerrits, Eva
Jonker, Cathelijne
Titawanno, Jo Evy

Als jullie hebben nog vragen dan graag contact op nemen met eigen leeftijdscoördinator. KLIK HIER voor contactgegevens.

Spelers die hun lidmaatschap hebben opgezegd per einde seizoen mogen natuurlijk gewoon blijven meetrainen. Als een deel van hun team doorschuift naar een hogere leeftijdscategorie mogen ze zelf kiezen of ze tot het eind van het seizoen mee schuiven of dat ze bij de oude leeftijdscategorie blijven. Spelers die hun lidmaatschap nog niet hebben opgezegd, maar dat wel van plan zijn te doen worden gevraagd dat door te geven aan de leden administratie.

Wij wensen alle spelers en speelsters goede trainingen toe!

Met vriendelijke groet namens de Jeugdcommissie vv Gorecht

Heta Rantalahti (voorzitter JC)
HetaRantalahti