Een bedankje van de familie voor de vv Gorecht en iedereen aanwezig op het hartverwarmende afscheid van Harry op 20 januari jl. Ook kan men hier nog steeds een reactie schrijven op het condoleanceregister ter nagedachtenis aan Harry.

210127 HarryHoeksema1
"Waar begin je, wat moet je zeggen of schrijven na zoveel mooie verhalen in de media en kaarten, maar vooral de vele bloemen en bloemstukken bij Harry’s Hoek.

En dan het mooie afscheid dat jullie als v.v. Gorecht team voor ons op het veld in elkaar hebben gezet.
Harry naar de middenstip gedragen door “zijn boys”, in de stromende regen en dan die erehaag van spelers en speelsters op het veld. Kanjers zijn het, bikkels die zich niet laten kennen voor wat regen bij een wedstrijd, maar dit was geen wedstrijd, dit was stilstaan, bijna een uur, in je voetbaltenue en sportschoenen op een kletsnat grasveld. Jullie zullen allemaal steenkoud geworden zijn en verkleumt tot op het bot!!! Petje af!!

Mooie woorden werden gesproken door Mariska, Dick en Thijs, ja en dan dat kippenvel lied gezongen door Marc voor Harry, bij zijn afscheidsfeest was hij daarbij al in tranen. Hij zat zeker aan de knoppen waardoor af en toe het geluid wegviel. Geeft niks, hoort erbij en maakt het alleen nog maar mooier en indrukwekkender. Hoe mooi klonk het applaus van al die honderden mensen die rond het veld stonden, wie verdient dat………Harry dus. En ja weer kippenvel. Bij het uitrijden stonden zoveel mensen aan de kant om een witte tulp op de auto te leggen, wat een onbeschrijfelijk mooi gebaar. Je moet wel enorm geliefd en gewaardeerd zijn om een eigen plekje bij het veld te hebben als Harry’s Hoek, en ook nog een eigen “gouden” barkruk in het mooie clubgebouw.

Graag hadden wij natuurlijk iedereen na afloop een hand gegeven en een praatje gemaakt, dit willen wij ,als het weer kan ,ook zeker nog gaan doen. Inmiddels hebben wij Harry zijn scootmobiel aan de vereniging geschonken zodat deze gebruikt kan worden voor wie hem nodig heeft of voor een ‘wedstrijdje scootmobielen’.

In Harry zijn huis aan de Oude Brinkweg was het één en al Gorecht, je kon letterlijk geen kast of lade openmaken of er lag wel een verslag, aantekening of handgeschreven opstelling in, ja zelfs tot in de keukenkastjes en ook nog een volle Gorecht-doos in de kelderbox. Al deze spullen hebben wij ook aan de club gegeven voor het archief. Zoals gezegd komen wij graag in de nabije toekomst nog eens naar v.v. Gorecht voor een praatje en om een wedstrijd bij te wonen, hopelijk maakt jullie topteam dan het eerste doelpunt voor v.v. Gorecht en kunnen we zeggen ……………….

(schreeuwen mag dan waarschijnlijk ook weer)
Doelpunt is voor Harry!!

Nogmaals een ieder, en met name Jurgen, (die direct naar Joke is gegaan en in eerste instantie dit hele afscheid op zich genomen heeft), die zich heeft ingespannen voor deze fantastisch mooie ceremonie: Heel erg bedankt!!"
210127 HarryHoeksema2MOI-EEM

Rinze, Joke, Tetze, Annelie, Josefien (ex Gorecht) Magda, Massi , Myonee en Darryl

U kunt nog steeds een persoonlijk bericht hieronder achter laten, of direct op: https://www.condoleance.nl/18199/harry--hoeksema.html