Bij deze een korte kennismaking met Marcel....

Vraag 1. Wil jij jezelf even voorstellen?
Ik ben 35 jaar, alleenstaand en woonachtig in Hoogezand. Ik werk nu 7 jaar in het onderwijs als gymdocent binnen het basisonderwijs. Ik verzorg de gymlessen op een basisschool in Eelderwolde en in Paterswolde.

Vraag 2. Vertel iets over je voetbalhistorie en hoe ben je bij Gorecht terecht gekomen.
Op 5 jarige leeftijd begonnen met voetballen in mijn geboorteplaats Sauwerd bij vv SIOS. Na een aantal jaren overstap gemaakt naar VIBOA, nu vv Winsum; gescout door BV Veendam, een mooie periode met wedstrijden tegen verschillende profclubs. Begonnen als jeugdtrainer bij HS’88. Vervolgens HJO vv Marum en hoofdtrainer Rood Zwart Baflo. Gesolliciteerd en aangenomen bij de vv Gorecht als trainer/coach van het 2e elftal.

201130 MarcelKroon

Vraag 3. Wat zijn je leukste ervaringen tot nu toe.
Als ik terugkijk op het eerste seizoen, heb ik gemerkt, dat spelers met veel plezier naar de club komen om hun hobby te beoefenen, voetbal! Een mooie mix van ervaren spelers, maar ook jongere spelers. Bovenin meegedaan in de competitie, een periode gepakt bij Genemuiden 2; een mooie ervaring en een gezellige busreis.

Vraag 4. Heb je nog andere hobby’s.
In mijn vrije tijd genieten en leuke dingen doen met mijn dochter Ashley. Klussen in mijn nieuwe woning. Volgen van de Engelse competitie, hapje en drankje met familie en vrienden en zaalvoetbal in Potetos 15 met vrienden.

Vraag 5. Hoe zie je de toekomst bij de vv Gorecht?
Bij het 2e elftal zal de doelstelling niet anders zijn dan afgelopen seizoen; kampioen worden. Binnen de selectie van het 2e elftal is verjonging aangebracht, mooi en belangrijk voor de vereniging, ook de doorstroming vanuit JO19. Ik hoop op een mooie samenwerking met alle mensen, die nauw betrokken zijn binnen vv Gorecht, ook veel trouwe supporters.

We zien en spreken elkaar snel op en rond de velden.

Met vriendelijke groet,

Marcel Schaap