Hieronder vindt u informatie over het trainingsrooster voor 2020-2021, de start van de trainingen, de start van de wedstrijden, de startavond voor de jongere jeugd, pasfoto's voor de jeugd van Onder 13 en ouder en het Spelregelbewijs voor de jongens/meiden uit 2003. In de week voor de start van de bekerwedstrijden worden de coronaregels gepubliceerd.

Trainingsrooster
Het trainingsrooster is klaar: zie trainingsrooster.

Start trainingen
- MO11-1, MO15-1, MO19-1, JO11-1/2/3, JO12-1/2/3/4, JO15-1/2/3, JO17-2/3 en JO19-2 starten op maandag 17 of dinsdag 18 augustus met de trainingen.
- alle JO9, JO10 en JO13 teams starten met de startavond op dinsdag 18 augustus, zie het programma van de startavond en vanaf donderdag 20 augustus gaan deze teams trainen volgens het nieuwe trainingsrooster.
- alle JO7 en JO8 teams starten met de startavond op woensdag 19 augustus, zie het programma van de startavond en vanaf woensdag 26 augustus gaan deze teams trainen volgens het nieuwe trainingsrooster.
- Let op! In het rooster staat dat de JO7 & JO8 op de vrijdag trainen, dat gaat vooralsnog nog niet gebeuren.
- alle andere teams zijn inmiddels al gestart

Bekerwedstrijden (update 18-8)
- De JO7 t/m JO12 en MO11 teams spelen geen bekerwedstrijden!!
- Alle J/MO13 t/m J/MO19 teams gaan bekercompetitie spelen.
- De bekerwedstrijden zijn op zaterdag 29 augustus, 5 en 12 september tenzij het team in een kleine poule is ingedeeld. De bekerwedstrijden zijn al door de KNVB op voetbal.nl gepubliceerd, maar let op: de tijden kunnen nog veranderen, want na de publicatie van de KNVB moeten de wedstrijdsecretarissen de wedstrijdplanning op de sportparken nog rond maken.

Competitie (update 18-8)
- De competitie voor alle JO7 t/m JO12 en MO11 teams start op 5 september. Dit seizoen gaan ze voetballen volgens het 4-fasenmodel van de KNVB. Daarom zijn de bekerwedstrijden in deze categorie├źn vervallen. Voor meer informatie zie: KNVB-site.
- De competitie voor alle J/MO13 t/m J/MO19 teams start op 19 september.
- De wedstrijdplanning wordt op 21 augustus door de KNVB gepubliceerd, en ook daar geldt dat de tijden nog kunnen veranderen, want de wedstrijdplanning op de sportparken moet nog rond gemaakt worden.

Pasfoto's voor spelers/speelsters in JO13/MO13 en ouder, dat wil zeggen voor jongens/meiden die geboren zijn in 2008 of eerder.
Alle spelers/speelsters die in JO13/MO13 of een ouder team spelen moeten een foto waarop ze herkenbaar zijn (soort pasfoto) op hun digitale spelerspas hebben staan. In voetbal.nl kun je zien of je een goede foto hebt. Het uploaden van de foto of het aanpassen van de foto kan in principe via voetbal.nl maar het hangt er van af welk mailadres als hoofdmailadres staat ingesteld, want personen onder 16 mogen niets wijzigen zonder toestemming van hun ouders/verzorgers. Dus als het niet lukt om zelf een foto te uploaden of om een foto aan te passen, dan kun je je foto per mail versturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vanaf JO13 en MO13 kan de scheidsrechter de spelerspassen controleren, en kijkt hij/zij of de goede jongens/meiden op het veld staan, dus zorg er voor dat je voor de eerste wedstrijd een foto toevoegt.

Spelregelbewijs
Een aantal spelers/speelsters uit 2003 of ouder hebben hun spelregelbewijs nog niet gehaald. Ze moeten het spelregelbewijs afronden voordat het nieuwe seizoen van start gaat. Wanneer de speler/speelster het spelregelbewijs niet heeft gehaald voor 26 augustus, dan kan het gevolg zijn dat de trainer de desbetreffende speler niet opstelt voor de wedstrijden.

Kleding nieuwe leden en leden die nu spelend lid zijn geworden
Nieuwe jeugdleden krijgen bericht van de kledingcommissie wanneer ze hun kledingpakket kunnen ophalen (tas met trainingspak en vv Gorecht kousen, te dragen alleen op de wedstrijddagen). Ook leden die afgelopen seizoen nog trainend lid waren en nu wedstrijden gaan spelen, krijgen bericht van de kledingcommissie.

Teams
Alle teams hebben een eigen teampagina waar de teamsamenstelling staat vermeld en waar later ook de gegevens van de leiders aan toegevoegd worden.
Overzicht jeugdteams: https://www.vvgorecht.nl/jeugdmenu
Overzicht meidenteams: https://www.vvgorecht.nl/meiden